We’re here!!! I’ve missed you city of Angels.

Igår kväll pussade jag J hejdå, han åker iväg på den årliga Karlifornien-roadtripen och jag likaså haha. Det är många som frågar om jag åker med på bortamatcher och nej, enda gången jag brukar passa på att åka iväg och slå två flugor i en smäll är när dom åker till Kalifornien. Jag brukar passa på att träffa mina vänner här och klämma in hans match mot LA Kings samtidigt!

Denna gången blev det en sjukt rolig uppslutning, Linn är med och så är vi och hälsar på Sofia och Johanna som bor här som jag lärde känna när jag bodde här men så kom även Ida från NY. Så roligt!!

Vi landade i alla fall vid 21.30 igår ikväll och så låg jag och höll mig vaken för att göra en intervju för en grej som kommer upp på fredag, i Sverige är klockan o9.00 på morgonen när klockan slår 00.00 här så jag fick klämma in intervjun i natt. Sedan var det bara ställa klockan på 07.30 för att 08 hade jag nästa telefonmöte med Sverige, tidsskillnaden är svår här från Västkusten alltså, från oss på Östkusten är det lite lättare.

Nu har Ida precis kommit fram, jag och Linn var ute på en lång morgonpromenad, jag visade henne lite härliga gator här i WeHo och så visade jag var jag och Johanna bodde när vi bodde här tillsammans. Så mysigt! Det var tider det, festliga tider. Denna gången när jag är här i LA har jag en liten minimänniska som växer i mig så det blir nog inte lika mycket partaj som det brukar haha. Så mysigt är det dock, att knata runt med vetskapen om att typ ha lite av J med mig alltid <3

Nu ska vi duscha snabbt och sticka till Urth Café för lunch! Hörs senare.

// Finally in LA. I´ve missed it! Yesterday I kissed J goodbye, he is going on their regular california trip this time of the year and I always go at the same time to both watch his game against LA kings so we are doing that on saturday. It’s gonna be so much fun. Im so happy to be back. We arrived at like 9.30 pm yesterday and I had to stay awake because I was doing an interview for a swedish magazine at 12. The time difference here is so bad! 9 hours… This morning I had to wake up early for another phone interview so after that I took my sister for a walk and showed her the neighborhood and my old apartment, so much fun to show her where I lived and everything. Now we are about to go to Urth Cafe for some lunch. Cant wait! So happy to be back. Xo

2 reaktioner på “We’re here!!! I’ve missed you city of Angels.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.