TACK för all fin bebisrespons!! <3 // THANKS for all the love <3

STORT tack för alla fina kommentarer och all kärlek från er igår och idag. Helt otroligt! Jag visste att det fanns mycket varma fina människor där ute men att så många tog sig tiden och grattade och visade stöd var helt fantastiskt. Det har varit en orolig Sanne i 12 veckor vill jag lova. Jag ska berätta mer om det sen. Jag har ju massor att dela med er!

Jag skrev faktiskt en text innan mitt första ultraljud, om mina tankar och min oro. Jag kan dela den med er sen. Nu har vi i alla fall gått in i vek 14 idag det betyder alltså att vi kliver in på månad 4 idag, helt otroligt. Så himla tacksam över att jag mår och har mått så himla bra, det är helt otroligt. Och nu sägs det att dom ”värsta” veckorna är över, vi får väl se, man är så ödmjuk kring allt med graviditet och barn, i alla fall jag. Så himla glad över att jag och J ska bilda en liten familj, det är helt overkligt för oss ännu <3 Men vi är glada och så taggade. Det var väldigt skönt att dela vår hemlis med er alla igår, jag känner mig inte lika ensam längre i mina tankar och i vår lilla bubbla. Nu känns det plötsligt som att jag kan njuta lite av det hela, jag mår bra, J mår bra och bebis verkar må bra. Det är det vi kan utgå från just nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, jag svettades som en galning på Barren idag! Om en timme börjar J’s match mot Devils, förstå vilken konstig känsla för oss? Framförallt för honom. Han spelade i Devils i sju år och nu ska han möta sina gamla lagkamrater, sjukt. Men det är så ishockeyn ser ut! Jag ska dit och visa mitt stöd ihop med lill-frallan i min mage. SÅ, gotta go! PUSS och yttligare ett stort tack till er alla fina människor – jag blir alldeles varm och glad av er <3

// THANK you so much for all your love yesterday and today. I knew there was a lot of amazing people out there but all of this love… wow, I did not see it coming. Thank you for all of your kind words <3 We are so happy! It was such a relief sharing our secret with you guys, it feels so much more real now and Im finally feeling that I can enjoy it and embrace it.

Today we got in to 14 weeks which means the first day of month 4, so exciting!! Time flies. Im so happy and grateful that Im feeling so good. The first 12 weeks were horrible, I felt good but I had the worst anxtity, I couln’t embrace the pregnancy beacause I was so worried. Now when Im 14 weeks it feels a lot better, we are just trying to think, Im healthy baby seems healthy and that’s the only thing we can think of now! <3

Im about to jump in the shower now, need to run to J’s game soon, it starts at 3 and they are playing Devils. Feels SO wierd, but I guess even more for him. He played for Devils for 7 years and now he’s going to play against his old teammates, hockey is so wierd sometimes… Well. Time to go there and show him my support <3 I just wanted to thank you guys so much for all the love you are spreading, we are so happy and we are so happy to share the news with you. It means a lot to us! Xo

20 reaktioner på “TACK för all fin bebisrespons!! <3 // THANKS for all the love <3”

 • Louise B skriver:

  Grattis graviditeten vackra Sanne! Guuud så roligt, så glad för er skull! Det riktigt strålar om dig.

  Måste bara få fråga, tror jag såg detta träningsset på dina insta häromdagen. Varifrån är byxorna och jackan?

  STOR kram till dig <3

 • linnéa skriver:

  ❤❤❤❤

 • Hanna skriver:

  Stort grattis Sanne! Ska bli kul att följa er bebisresa 🙂

 • Isabella skriver:

  Massa massa grattis, såå kul!! Har följt din blogg i många år, så blev så himla glad när jag såg att ni väntar barn ? Det strålar om dig! Ska bli så kul att få följa bebis resan, har själv en liten hemma. Kram!

 • Angelica skriver:

  Stort grattis till er!!! <3 Kul att vi är beräknade samma månad!

  kram

 • Sandra skriver:

  Stort grattis till er ? Så himla söt familj de kommer bli ?Strålar verkligen om dig ?

 • Hanna skriver:

  Grattis Sanne!
  Jag är också gravid och såg att du hade använt tandblekning i ett tidigare inlägg. Jag har köpt Crest Whitening Stripes men blev så orolig om man kan använda dem när man är gravid, det står inget om det på förpackningen nämligen så tänkte om du visste eller hade hört att det är ok? 🙂
  Kram Hanna

 • Bea skriver:

  Hej Sanne! Vill börja med atf säga STORT grattis till er. 🙂 sedan undrar jag om du inte skulle vilja görs ett inlägg med tips på träningskläder? Är en sån person som älskar att gå runt i tränings-tights så fort jag har ledig tid, och tycker alltid du har snygga träningskläder på dig i olika varianter. Hade varit väldigt inspirerande med ett tränings-mode-kollage eller likande. Ha en fin dag 🙂 kram

 • Felicia skriver:

  Vill bara säga stort grattis till er! Så fantastiskt!
  Jag och min man går igenom samma resa, vi ska nämligen också ha bebis i april! Ska bli så spännande och följa er och jag ser fram emot en del inlägg om tankar och funderingar kring allt detta 🙂
  Stort lycka till!!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Grattis till bebis!
  Jag är lite nyfiken på hur ni räknar, vecka 14 innebär väl inte 4e månaden?
  Man är ju gravid ca 40v så det blir väldigt mänga månader för dig!

  • sannealexandra skriver:

   Hej! 🙂 Ja men det där är såå rörigt. Man är ju gravid i 40 veckor så det rör till det ordentligt för många. Jag uppfattar det som att när jag varit gravid i 12 vek så har jag gått 3 månader, där brukar den ”magiska” gränsen vara för att folk brukar vilja gå ut med det, dvs efter 3 månader. Nu är jag i vek 14 så anser det som att jag gått in i mån 4. Jag läste ett inlägg om det här hur man kan räkna.. men gud, jag är också så förvirrad! http://www.familjeliv.se/pregnancy/calendar/month/4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.