Heminredning under hösten // Fall trends

Nu bor ju vi i Usa enda till i som tidigast Maj nästa år så vi har ju en hel del att fixa med när vi kommer hem i vår nya lägenhet i Stockholm. Längtar redan! Nu här borta i Usa hyr vi en möblerad lägenhet och jag lägger ingen tid till att piffa särskilt så mycket, jag försöker piffa det lilla jag kan. Viker filtar, puffar kuddar, köper doftljus och rullar ihop handdukar fint på toaletten, det är typ det jag kan göra.

Trots att vi hyr en lägenhet och jag varken kan inreda här i Usa just nu eller i lägenheten i Sverige så sitter jag inne och drömmer mig bort på inredningssidor. Jag blir alltid så sugen på inredning när det blir höst, känner ni igen er? Sleepo är ju en stor favorit hos mig och bjuder ofta på härliga erbjudanden!

Just nu har Sleepo 20 % på hela sortimentet fram till i morgon med koden ’HÖSTMYS20’ fram till i morgon, söndag klockan 23.59. Jag har spanat på lite favoriter, jag har länkat produkterna nedan. Jag har verkligen snöat in mig på mysiga mattor att sätta fötterna på nu när det börjar bli kallt, denna från Classic Collection älskar jag! Färgen är ju förtrollande. Jag har även i vanlig ordning när hösten kommer snöat in mig på mysiga filtar, kuddar, doftljus och mysig belysning.

Kudde från Dirty Linen, Morgonrock från Pelle Vävare , Filt från Classic Collection, Lampa från Hubsch, Doftstickor från Himla och matta från Classic Collection.

2 reaktioner på “Heminredning under hösten // Fall trends”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.