Curtiss Hotel & Siena

I lördags var vi ute och gjorde Buffalo lite, haha. Vi gick och tog en liten drink på det nyöppnade hotellet Curtiss, njöt av sommarvärmen och hängde på takterassen.

Avslutade sedan lördagskvällen med italiensk middag på Siena, burrata for the win! Mysig lördagskväll. J åker förmodligen iväg till Toronto på fredag så jag och Linn ska kika runt lite på var vi skulle kunna äta middag på fredag, systerdejt. Ska börja scouta lite!

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi tänkte prova ett nytt lunchställe idag. Vi rekar lite här i stan! Jag hörde förövrigt på radion i morse att det är värmerekord här i Buffalo för att vara September. Det är helt galet, lyx oss! På söndag har vi planerat att gå på Buffalo Bills matchen, det är ”fotball sunday” och det ska vara 30 grader och sol! Vilken grej. Vi tänkte haka på hela tailgaiting grejen och hänga utanför matchen innan den börjar, så himla kul att göra något vi aldrig gjort förut. Näe nu kallar duschen! Puss.

// On saturday here in Buffalo we wanted to do the city haha. We went to Curtiss hotel for a drink at the rooftop and then we had dinner at Sienas. Love italian food, burrata for the win!! Now im looking for a place to go and have dinner on friday, J is out of town so we will find somewhere to have dinner. We need to keep taking advantage of all the places you can dine outside, it’s summer here. I heard on the radio this morning that it’s heat record here in Buffalo it’s never been this hot in September. Lucky us! On sunday we are planning to go watch the Bills game, it’s fotball sunday and we think we are going to do the whole tailgaiting thing, none of us has done it before so we’re excited. Now I need to jump in the shower! Xo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.