Fredag mitt i livet // A friday in life

En frukost som bestod av glutenfri havregrynsgröt gjord med osötad mandelmjölk, skivade bananer, kanel och kanske lite för mycket mandelsmör men det är det godaste som finns!

// Oatmeal porrige, almondmilk, bananas, cinnamon and a lot of almond butter… Love it.


När man ligger 6 timmar bakom Sverige brukar mailen vara full när jag vaknar så det är bara att hugga in..

// Since im 6 hours back, im talking about the time difference from US to Sweden I usually have a lot to go thru on my computer when I wake up.

En walk, jag ville bara ut och njuta av vädret så det var inte någon supersvettig PW utan mer för att få lite luft och njuta av vädret. Linne från H&M tight från Spanx HÄR. En rolig anektdot är att när jag hade min möhippa så hade Jacob packat ner dessa leggingsen (som jag fått men aldrig använt) i en väska med saker tjejerna hade talat om för honom att jag skulle behöva. När jag fick dra på mig dessa legginsen på kvällen när jag skulle vara Sandy i gris kände jag mig så snygg, jag älskade dom. Morgonen efter när några av oss tjejer brunchade talade jag om att jag var SÅ nöjd med leggingsen dom köpt varpå dom började garva och talade om att dom hittat dom i min garderob….. Men, hett tips haha!! Jag hade fått hem dom i ett pressutskick och inte provat dom.

// Took a nice walk in the sun. Im wearing a top from H&M and leggings from Spanx HERE.

Åkte sedan hela vägen till Ashker´s i Elmwood för att jag drömt om den goda kyckling/fetaostwrapen sedan jag åt den sist. Helt ärligt, den är så god så att jag skulle kunna äta den idag igen!

// Went all the way to Ashker´s in Elmwood because Im obsessed with their chicken feta wrap.

Den är varm, kycklingen är perfekt stekt nästan lite knaprig, fetaost, sallad och så göttig!

// I mean.. and it’s warm too…

Åkte sedan till Whole Foods som öppnade i Buffalo igår. Inhandlade kvällens middag och käkade på balkongen innan vi alla satt och förundrades över hur bra filmen ’Remember the Titans’ är. En mysig och lugn fredag mitt i livet! Nu är det lördag, jag och Linn har varit på Barre, J är och tränar och nu är det dags för lunch <3

// Went straight from lunch to Whole Foods that opened up yesterday in Buffalo. So happy for that! Bought ingredients for dinner, had dinner on the patio and then watched Remember the titans and talked about how we forgot how got that movie is. It’s amazing! Now? Off to lunch. Starving after my morning barre class!

8 reaktioner på “Fredag mitt i livet // A friday in life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.