Rutiner // Routines

Vi försöker komma in i rutiner här. Vi är över lag ganska bra på det, vi är båda fan av rutiner och mår som bäst av det. Man halkar ju lätt av det när det är sommar och allt som hör till men nu börjar hösten smyga sig på, i alla fall i sinnet, här är det ju superväder! I helgen ska det bli 27 grader och sol så jag och Linn ska åka med vår mäklare till Kanada till någon beach club. Så mys!! Och helt overkligt i mitten på September.

Men vi krigar på alla tre med rutiner. Vi är uppe tidigt och gör alla det vi ska. Jag jobbar på med en massa grejer ni får se mer av framöver! Såhär såg min morgon ut igår, jag försökte stanna upp, suga in och njuta lite av det vackra sommarvädret som det bjuds på. Jag slog mig ner på vår terass med en kaffe och bara njöt. Vilken härlig stund, man ska stanna upp i vardagen oftare. Jag är dålig på det och är alltid tre timmar före mitt schema i huvudet.. Jag är SÅ sugen på att åka på en yogaresa för övrigt, det är en jag är sugen på som bär av i November med Raw Clarity Filippa som jag är lite bekant med. Jag ska berätta mer om den! Någon som vill haka på mig haha?

Nu ska vi i alla fall sticka och prova en Barre-studio. SÅ spänd! Jag är ju helt tokig i barre så det ska bli spännande att prova just denna studion, det finns fler här i krokarna så vi får prova ett par stycken. Vi hörs sen! <3

// I love routines. Me and J are both very good at having routines but with summer and everything is hard sometimes so have discipline. Now when fall is coming up we are both so excited about routines again, even tho it’s still summer here which feels so unreal. Now me and Linn are about to go and try a barre studio, im so excited, Im obsessed with barre!! Let’s hope its super good.

This moment below was just a mindful moment yesterday. I just sat down on our patio and try to be in the moment, Im always three hours ahead. Need to just stop and breathe sometimes… <3

5 reaktioner på “Rutiner // Routines”

 • Sofi skriver:

  Vill bara fråga dig hur du lyckats hålla dina hairtalk extensions från att bli Orange i färgen när du var i Italien i sol o bad? På frisörbloggar kan man läsa hur många som har det problemet. Mitt hairtalk (inte lika ljust som ditt) blir orange direkt i solen, behövs inte ens mycket sol.

  • sannealexandra skriver:

   Hej! Jag vet inte? Mina har inte färgats alls.. dom ser ut som dom gjort hela tiden. Jag slingade håret och tonade det nyligen och det blev jättebra, gjorde en kallare färg då och tvättar håret med silverschampoo men annars har jag inte gjort något speciellt! Kolla med din frisör 🙂 kram

 • Sofia Lindqvist skriver:

  Har helt missat att hon ska ha en yogaresa, är med sugen på någon yogaresa i november. Vart är den? Var hittade du info om den? Kram

  • sannealexandra skriver:

   Hej! Jag pratade med henne när jag träffade henne och så berättade hon om resan så jag bad om att få information om det på mailen. Maila henne på [email protected] och kolla 🙂 kram!

   • Sofia Lindqvist skriver:

    Tack, ska mejla!
    Vad kul, kollar lite på någon yoga resa är så sugen på det. Har du hittat någon mer som verkar bra?
    Ha det bra kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.