Ny frukostrutin // My breakfast right now

Min morgonrutin just nu, jag kliver direkt upp och gör två kaffe ur vår kaffemaskin, vi har köpt goda Starbucks-kapslar och sedan efter det gör gröt till mig och min syster. Jag har ju fortfarande jetlag eller så har jag bara blivit morgonpigg, något av det haha. Jag antar att det är det förstnämnda, lägger mig så tidigt fortfarande för att jag njuter så mycket av att vara pigg på morgonen, det hör inte till vanligheterna. Vi har heller inte fått våra mörkläggningsgardiner i vårt sovrum, vi får dom i veckan så då får vi se hur jag känner när alarmet ringer.

Hur som helst, vi har hittat en grym matbutik nu, Wegmans heter den. Den är väldigt likt Whole Foods tycker vi, så grymt. Allt finns! Nu öppnar Whole Foods på fredag här i Buffalo också så vi får se var vi kommer handla mest. Wegmans är i alla fall att rekommendera, riktigt grymt. Massor med bra råvaror för oss som gillar att handla ekologiskt. Nu förra veckan när vi var där köpte jag en supergod glutenfri gröt och så har jag gjort den på osötad mandelmjölk med vaniljsmak och så har jag haft ner lite kanel, jag har även samma mjölk till gröten när den är klar. Sjukt gott! Till det har jag kört äpple, blåbär, mandelsmör och strör även på lite kanel på. Så himla gott! Ni måsta testa. Jag kör inte gröten efter något recept utan häller ner havregrynen och en massa mjölk tills det blir bra konsistens. Smarrigt! Jag har tänkt varva det för tillfället med smoothiebowls med ungefär samma toppings, kanske lite extra nötter.

// My breakfast routine right now. I make gluten free porridge every morning, it’s so nice. I love it! Right now im making it with unsweetened vanilla almond milk and then I add almond butter, apples, cinnamon and blueberries. So yummy! U need to try it.

2 reaktioner på “Ny frukostrutin // My breakfast right now”

  • Josse skriver:

    Varför betalar du extra för gluten fri gröt? Det är inte gluten i havre så den gluten fria havre gröten finns för peroner som är allergiska och inte kan få i sig lite gluten över huvudtaget, eftersom havre ofta växer nära vete. Gluten fri gröt är inte nyggigare eller bättre för dig på något vis, om du inte är allergisk mot gluten då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.