Från NY – Buffalo en söndag // From NY to Buffalo on a sunday

En liten recap från vår söndag. Häng med!

En liten gullig Denver var lite ledsen över att vi skulle åka ifrån henne <3

Vi lämnade dessa fina fina gatorna i Soho.

Åkte över till vårt gamla område Hoboken, det är så otroligt lummigt och fint där. Det påminner om West Village för er som varit där. Söndagar i Hoboken är det något magiskt över, vi ville sätta oss och bruncha någonstans men kom snabbt på att ”Ahhh.. söndag i Hoboken, det är packat överallt” och så sant som det var sagt. Vi hade tänkt slå oss ner på uteserveringen på vår favorit Anthony Davis men i och med att det var 40 minuters väntetid tog vi en annan favorit, inte kanske en brunchställe men Hobokens bästa texmexställe Churritos. Det är här dom gör din guacamole framför dig, alltså den är så god!

Åkte förbi alla små gulliga hak och trodde jag var hemma för en stund.

Här har vi den världsberömda guacan in the making.

Packade ihop alla våra möbler (nästan) i bilen som vi hade i förrådet i Hoboken och körde raka vägen mot Buffalo. Det var motorväg hela vägen och väldigt vackert, solen sken och det såg nästan ut som den svenska landsbygden vissa gånger, så lustigt. Väldigt grönt och fint! Vi stannade för en Gladstone glass och gasade vidare.

Vi klev in i lägenheten några minuter efter 19 och solnedgången var så vacker! Det är verkligen så fina solnedgångar här. Helt otroligt! Vi är så glada för vår terass där vi kan gå ut och njuta av dom.

Och så blev det en sådan söndagskväll jag hoppats på, J stod och förberedde lite söndagsmiddag, han visste precis vad vi skulle äta, Linn var i sitt rum och donade med sin packning och jag var runt och plockade i vårt sovrum med saker vi hade med oss. Funderade på ett bad men bestämde mig för att njuta av det när det blir lite kallare, det är fortfarande 25 grader och sol här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.