Chicme Jumpsuit

Igår när vi skulle på middag åkte den här sköna men så fina jumpsuiten på. Jag är inne i en sådan mörkgrön period nu, tycker det är så fint. Ni hittar jumpsuiten HÄR. Jag bär storlek S och körde på platta skor till, det funkade. Casual!

Nu ska jag & Linn bege oss ut på en lång PW i det magiska vädret. Jag vill bara stoppa på delin och köpa med mig en iskaffe sen är vi good to go. Ikväll kommer äntligen Jacob, Ida, Johan och lilla Denver!!) Yay! <3

// I wore this super casual and cute jumpsuit yesterday. My obsession for green won’t go away haha. You find it here. I wear size S. Now we are about to go for a power walk in this lovely weather. Tonight Jacob, Ida, Johan and little Denver will finally arrive! Yay! <3

3 reaktioner på “Chicme Jumpsuit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.