Första dagarna i Buffalo //First days in Buffalo

Det är en liten omställning att flytta över såhär. Jag vet precis hur det kändes i våras när vi kom till Sverige, då minns jag hur jag ringde en kompis och pratade av mig, jag kände mig så förvirrad och kroppen var fylld med olika känslor jag inte kunde sätta fingret på. Jag kände mig glad men förvirrad och det är lite samma känsla som nu, det är så mycket intryck och känslor för mig och som den känslomänniska jag är så behöver jag lite tid för att landa, ta in och smälta. Jag blir så ivrig och har svårt att bara suga in och förstå att med tiden så reder allt ut sig i en ny stad, vi kommer hitta våra matbutiker, kaffeställen, middagsställen och vi kommer att hitta i stan här framöver. Men jag känner mig ändå glad och exalterad men ni vet när det bara blir lite mycket på en gång, lite för mycket att ta in? Så brukar det bli för mig när stora omställningar sker. Det är spännande i alla fall, allt är nytt och det är bara att sätta igång och upptäcka. Jag är ju så beroende av rutiner så jag försöker bara gå upp i tid, jobba och göra allt det jag ska och så får jag spendera resten av tiden att figure it all out. Och i sådana här stunder är det skönt att kunna skriva av sig lite, så känns det som det lättar lite att processa <3 I samma stund så älskar jag ju förändringar och äventyr så det är bara känslorna som svämmar över.

Lägenheten trivs vi i alla fall enormt bra i, vi kunde inte önska oss ett härligare hem här borta så det känns ju som enorm trygghet. Här kommer vi trivas! Staden känns mysig, vi bor precis vid vattnet i Waterfront, det passar oss perfekt som älskar att vara nära vattnet. Lägenheten är fullt inredd och vi älskar den, så himla härligt amerikanskt. Så mysig! När vi kom fram mötte mäklaren som hjälper oss släppte in oss när vi landade i lördags och utanför vår dörr så hade grannarna lämnat brev, kakor och champagne. Hur gulligt? Och hur amerikanskt? Älskar!! Ser fram emot att träffa alla våra grannar.

// Its’s such a readjustment to move to a new city, all of those big changes in life takes time for me to process. It’s always fun but I get so lost in all of my feelings, im such a sensitive person and I feel a lot so I just need to process in my own way. But at the same time I love it, it’s so exciting. Our apartment is everything we could ever ask for, it’s amazing, we love being close to the water and we live in waterfront now with a great view. It’s all furnished and we love it, it’s super american and cute. We will really have a good time in this apt! Well, let’s see what Ive been up to since we got here.

Men, nu ska vi se hur det sett ut här i Buffalo sedan vi landade. Här sitter jag exalterad och är precis på väg att landa..

// This is right before we landed..

Väl i Buffalo blev vi hämtade. Det var så smidigt att kliva av planet här, vi fick väskorna direkt och det var en så mycket mindre flygplats en i NY så vi var ute typ 10 minuter senare. Så skönt! Det hade på riktigt tagit oss typ lika lång tid att komma från Newark till Hoboken där vi bodde förra året med trafik som att flyga till Buffalo och komma till lägenheten haha.

// It was so amazing to arrive in Buffalo when everything went so fast, we were literally out of the airport in like 10 minutes..

Kolla den här fina killen då <3

// Look at this one <3

I väntan på mäklaren gick vi runt huset och vilken härlig utsikt vi möttes av! Det här är det vi ser från vår patio.

// While waiting for our realtor we walked to the backyard and it was so beautiful.

Vi var superjetlaggade på kvällen så käkade en middag nere i hamnen och sedan däckade vi. Självklart vaknade vi runt 5 så vi letade frukostställe i hela Buffalo stad igår morse, vi var superhungriga och staden var som en spökstad, labor day + söndagsmorgon, vi var nog dom enda som var vakna. Vi hittade till slut Spot Coffee. Alltså min kärlek för bagels med cream cheese, yum.

// The next morning we woke up at like 5 and walked around Buffalo trying to find a breakfast place, it took a while but it tasted so good when we finally got to eat. Omg bagels is just too good….

Med lite frukost i magen åkte vi direkt och fixade bil!! Yay.

// We went to a car rental and now we can finally go where ever we want! Yay!

Styrde direkt bilen mot Wegmans och storhandlade, grymt bra butik och vi fick med oss massa gott att fylla kylen med. Älskar att handla i Usa!

// Went straight to Wegmans to go grocery shopping, such a great store.

Vi kom sedan hem till en mysig solnedgång, tog en lång dusch och hoppade i mjukiskläder.

// After a long shower I jumped in to my most comfortable clothes.

Lagade sedan kyckling, broccoli och blomkål i ugn en stor sallad och vitlökssmör. Mycket väl godkänt!

// Cooked dinner, we made chicken with broccoli, califlower, a big salad and garlic butter. Yummy!

Och beundrade den fina solnedgången. Vardagslyx! Supermysig söndag och sedan däckade jag och J i soffan, kul par för min syster.

// Enjoyed the sunset <3 How amazing.


Nu har vi precis käkat en pangfrulle, J har varit på gymmet, Linn ute och sprungit och jag har massa jobb att bocka av så jag ska snart försöka avsluta dagens jobb och sticka och käka lunch på någon uteservering, Buffalo bjussar på 26 + idag så då måste vi ju ta vara på det. Buffalo är ju inget man förknippar med bara värme så nu ska det mysas i solen.

// Now its a new day and we had a big breakfast this morning, J went to the gym, Linn went out running and I had a lot of work to catch up with so now im just done with that so we can go do something, I want to have a lunch outside. The weather is amazing today!

Såhär härligt ser det ut idag! Nu ska vi smita. Puss!

// This is what the view lookes like today. Gotta go! Xo

8 reaktioner på “Första dagarna i Buffalo //First days in Buffalo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.