Lägenhetsfix, inspelning och middag // Apartment fix, tv shoot and dinner

Här hemma borde det vara fullt ös med packning men vi har inte kommit så långt ännu. Men det är måndag så vi har några dagar på oss. Idag har jag spelat in en hemlig grej så i morse steamade jag blusar för fulla muggar för att komma på vad som passade att ha, är inte en steamer livets bästa uppfinning? Jag kan inte leva utan min.

Det ser i alla fall långt från klart ut hemma hos oss, garderoben är ingen idé att packa upp eftersom allt ska ner i resväskor till helgen och allt annat här hemma är inte heller någon idé att fixa med. Vi ska ju hyra ut vår lägenhet till vår gamla hyresgäst så nu innan vi drar köper vi inga nya möbler eller fixar något med lägenheten, allt ni ser på bilderna är inget vi planerat att ha kvar nästa år så för er som är intresserade av tex mattan eller matbord så är sådant vi kommer sälja.

13 reaktioner på “Lägenhetsfix, inspelning och middag // Apartment fix, tv shoot and dinner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.