Modevisning! // Fashion show

I morse klockan 08.00 kom flyttgubbarna hem till oss och 18.15 var jag i en taxi till Nathalie Berzelius för sminkning.

Jag har varit piffad i många timmar nu så efter jag var klar hos Nathalie gick jag HEM (till vår nya lägenhet) och har packat upp i ett par timmar. Nu ska jag springa mot café opera för att få håret piffat innan visningen ikväll! Tjarå!

// 8 this morning the movers come to get all of our stuff and at 8.15 I was in a cab omw to Nathalie for a make up. Im doing a fashion show tonight so now I have to to go! Have been unpacking in our new apartment for a couple of hours but now its time to leave, need to get my hair done before the show. It will be so much fun! Xoxo

1 reaktion på “Modevisning! // Fashion show”

  • Linda skriver:

    Vart kommer den svarta t-shirten ifrån? Har letat efter den perfekta i evigheter och den var så fin! Tack för en bra blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.