In bed with Odd Molly

I samarbete med Odd Molly.

Jag är verkligen en av dom som med åren har börjat prioritera sköna underkläder istället för fina. Det kan ju ibland kännas lite tråkigt men man vill ju känna sig bekväm.

Men, så fick jag chansen att prova Odd Mollys underkläder och jag är fast. Jag känner mig så himla fin i deras grejer. Jag har ett så himla romantiskt set som jag ofta sover i, det är linne och bekväma trosor i vit spets. Så fräscht! Jag har även ett vinrött set som är så mjukt och lent mot kroppen att jag inte vill ta av mig det när jag bär det här hemma. Men så har jag även fina trosor och spetsbh’ar jag kan bära under kläder och känna mig snygg och bekväm hela dagen. Älskar! Jag föredrar ju fina toppar gärna så kollektionen är som gjord för mig.

Ni bara måste spana in deras kollektion, ni hittar den HÄR. Jag tycker den är magisk!

Foto: Linn Catrine

// In collaboration with Odd Molly. Im really one of those who prioritizes comfy underwear nowadays more than cute and sexy stuff. Might sound boring but I just want to feel comfortable. So, now when I got to try on Odd Mollys new lingerie collection I truly fell in love. Obsessed! I wear the cutest lace set when I got to bed sometimes and waking up feeling like a princess. I also love the bra’s and cute panties. You just have to check out there new collection HERE.

2 reaktioner på “In bed with Odd Molly”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.