Söndagstankar // Sunday thoughts

Nu ligger jag äntligen i sängen. Jag ska inte beklaga mig över att jag har mycket att göra men fram tills på onsdag när vi flyttar så är det lite mer än vanligt i alla fall, så kan vi säga. Men – det ska bli så kul att flytta in i vår första gemensamma lägenhet här i Sverige. Så roligt att sätta vår touch på den, trots att vi bara kommer bo där i en vecka nu så känns det så himla roligt och spännande. Vi får piffa med den hela våren men trots att vi inte kommer kunna göra klart så mycket nu så ska ni få se lite av den. Är sjukt taggad!!

Dagarna bara springer iväg och jag har inte haft en sekund över till att sitta ner, full rulle, precis som det brukar vara tiden innan vi flyger över till Usa. Vi fick våra flygbiljetter skickade till oss igår så att den 2a September är det dags! Spännande. Nu ligger jag och knappar på datorn och J ligger med ryggen emot mig och sover, jag vet inte hur det blev ombytta roller men sedan han klev på is igen så somnar han typ innan han har lagt sig och jag ligger vaken med datorn och tar ikapp mail, blogg och sms.

I morgon kickar en ny vecka igång och för mig börjar veckan med en plåtning för Veronica Virta. Annat som ska göras denna veckan förutom flytt är att jag ska och godkänna samples, gå en visning på onsdag kväll, ha möte med Busnel, ha möte med Cube, slänga upp samarbeten, visa er lite outfits, börjar filma för en ny grej, fixa visum på torsdag, fixa nytt körkort och en massa annat. Så – bring it on. Nu ska jag slå ihop datorn och försöka koppla av. Slå på Vänner och ställa mitt alarm. Puss på er! <3

Sweater HÄR. 

// Im not gonna tell you all over again how much I have to do, let me just say that we are moving on wednesday and because of that it’s a little more than it usual is. But it will be so much fun, can’t wait to move in, even tho its just for a week its so exciting with our new home. Well, soon time to go back to US we got our tickets yesterday so we are flying on Sep 2nd, so exciting. Tomorrow is a new week and my week will start with a photoshoot for Veronica Virta. Other things Im doing this weekend is work with new samples, have a meeting with Busnel and Cube, post collabs, show you some new outfits, start shoot a new exciting thing, apply for a new visa on thursday and a lot more. Well, time to go to bed now, need to put my alarm now and try to sleep, J is already sleeping.. <3 xoxo

1 reaktion på “Söndagstankar // Sunday thoughts”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.