24 timmar i Oslo med Bikbok // 24 hours in Oslo with Bikbok

Det är så roligt ibland att vara i den här bloggbranschen, den utvecklas ju så fort och det händer så mycket hela tiden kring hela Influencerkulturen och influenceryrket. En ny grej som tillkommit i denna bransch nu är att många events flyger in influencers från olika delar av världen, det här är något helt nytt för mig men bara senaste veckorna har jag fått flera liknande erbjudanden. Jag blev medbjuden nästa vecka till Köpenhamn för ett event med Dior men det kunde jag tyvärr inte tacka ja till.

Men, något jag kunde tacka ja till var att åka med några andra svenska bloggerskor till Oslo för en heldag med Bikbok. Bikbok är ju ett norskt företag som jag hållit koll på länge och när jag fick förfrågan av min nya agentur Cube så kändes det som en superkul grej och det passade bra in i schemat.

Så i fredags morse hämtade en taxi mig vid 05.20, är jag den enda som inte kan sova när jag ska upp så tidigt? Jag vaknar alltid varannan timme och är rädd att försova mig. Vi var ett gäng som tillsammans reste från Sverige och när vi var framme i Oslo och på Grand Hotell där vi bodde så blev vi serverade en supermysig frukost tillsammans med Bikbok. Hela schemat för dagen och kvällen var hemligt så att det var superkul att bara hänga på hela dagen med det härliga gäng vi var. Det var blandat influencers från Sverige, Finland och Österrike.

Vilken dag och kväll det blev! Vi körde bubbel och charkisar på hotellet, vi fick spana in deras nya kollektioner och väljer ut kläder för dagen, vi åt sushi och drack drinkar på Ling Ling nere i Akerbrygge, vi åkte Ribbåt (jag i klackar) och jag skrek för mitt liv, vi åt risotto från foodtrucks, vi var på Bikboks modevisning och umgicks och skrattade.

Tack BikBok för en fantastisk dag <3 Och tack till er tjejer jag umgåtts med, särskilt till dig Madde som jag fått hängt så mycket med! Fler bilder kommer.

// It is so much fun sometimes to be a part of the whole blog culture, new things are coming up all the time and the business is developing so fast. A new thing in the business is that different events fly in influencers from all over the world. I had never heard of it before but the past two weeks I’ve got more than one question about it, next week I got invited to Copenhagen with Dior but I can’t go. But, this friday I was able to go to Oslo with Bikbok for 24 hours. We had a whole day planned there and It was so much fun. We got to pick clothes for the entire day, we went boating, had sushi and drinks, we got the chance to see BikBoks runway show and enjoyed Oslo a lot. Thanks BikBok for a fantastic event <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.