Bröllopssnack – Fredagen // Wedding Talk – Friday

Eftersom vi önskade en hel bröllopshelg så checkade 90 % av gästerna in på fredagen på slottet. Vi önskade oss inga bröllopspresenterna utan vår önskan var bara att så många som möjligt skulle kunna komma fredag till söndag. Gästerna var informerade om att det var grill på terassen klockan 19.00 så när jag och J var klara för kvällen så gick vi ner någon timme innan till hamnen i det fina vädret och där nere i hamnkrogen satt ett helt gäng och drack bubbel redan, sådana minnen som alltid kommer finnas kvar.

När klockan slog 19.00 samlades vi alla för en mysig kväll med burgare, en massa kramar med alla vänner och familj och lite dans innan folk gick och la sig. Det var ju ett peppat gäng som anlände och det blev så trevligt så att vi bestämde oss för att stänga baren 23.00 haha! Lika bra.

Det var så himla härligt att göra såhär tyckte vi, det var ju ändå 150 gäster och det var så roligt på bröllopsdaget när dom flesta redan setts och skakat hand, det gjorde hela upplevelsen mer avslappnad. Och för mig och Jacob var det skönt att prata med våra gäster på fredagen så att vi kunde slappna av på lördagen när det var så mycket ändå.

Att vi fick den finaste soledgången i år tackar vi någon där uppe i himlen för <3 Vilken magisk kväll. Det kickade verkligen igång bröllopshelgen på bästa sätt. Det var en sådan förväntansfull känsla i kroppen, när vi kramade folk hejdå så blev det så verkligt, vi visste att nästa gång vi ses är vid vigseln när jag och pappa kommer ner för altaret.

// Since we really wanted to do a weeding weekend most of our guests checked in already on friday. We didn’t want any wedding gifts, we just wanted everyone to stay friday – sunday. So all the guests were informed that we had a bbq at 7 pm so when me and Jacob were ready we went down an hour before the bbq to the harbor and when we came down a lot of our guests were already there sipping champagne in the sun. Memories! At 7 we were all ready for bbq and it was so good to do it this way we feel, people got to know each other already on friday so on saturday, before the ceremony, people already met so it felt so relaxed. And for me and Jacob it was so good that we got to talk to our guests on friday because we were so busy on the actual wedding day. We had a great night with family, friends, the prettiest sunset ever and burgers. This was the perfect way to start the weekend <3

Foto: Frida Möller


1 reaktion på “Bröllopssnack – Fredagen // Wedding Talk – Friday”

  • remalax skriver:

    The item shipped fast to my house and arrived very well packaged. It came in a simple and clean shrink wrapped box. Inside was the actual massage gun, which came in a nice storage/carrying case. It really helps with keeping things organized since there are several attachments and a charging cord, so it was a very nice touch. It also comes with a couple extra gaskets for the attachment heads, which is a nice touch as well. I also appreciated that the case came with extra padding inside to protect the massage gun and various attachments, since I’m sure they’d replace any items damaged in shipping, but the padding cuts down on the likelihood of that happening and the headaches that would come with it.

    Now to the item itself. As anyone who exercises a lot knows, massage guns have become more popular and are a must-have tool in addition to the traditional foam rollers/balls to aid in recovery. Most guns are super expensive, but this is a great value to get all the benefits while paying a very fair price, without feeling like you are trading off on quality. Overall, my family and I found that it was very easy to use, effective for performing self-massage or partner massage for areas that are hard to reach on the upper back, and the battery life was good as well. Attachments are easy to add/remove to the gun, while keeping very good positive retention without fear of the pieces falling out. The touch screen is also makes it easy to adjust settings.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.