Fredagskväll, Way Out West, fish taco och bröllop // Friday night, Way Out West, fish taco and wedding

Då var Way Out West igång igen och det tar emot lite att titta på alla videos och bilder därifrån, om vi säger såhär, jag är jätteglad för er som är där och har jättekul. Det hade varit kul att joina haha. Jag var bjuden på lite roligheter men för oss passade det inte denna gången.

Jag var där för två år sedan och det är verkligen en sjukt bra anordnad festival med så himla mycket roliga events på sidan om, hela Stockholm invaderar Göteborg och det anordnas fester till höger och vänster utöver festivalen, om man vill kan man ju åka ner och bara gå på alla fester. I år är det helt galet bra artister tycker jag så jag är lite ledsen att jag missat Frank Ocean. När jag var där senast så dj’ade jag och Sharareh på torsdagen och sedan latjade vi fredag lördag och hade sjukt kul. Jag älskar Göteborg under sådana helger, konserthelger eller festivalhelger, det blir sådan stämning och när vädret inte sviker är det en så pirrande känsla över staden. Det är folk som kommer in från hela Sverige, stämningen är på topp, hela avenyn kryllar av glatt folk och staden förvandlas till jordens absolut bästa sommarstad medan Stockholm ekar tomt. Älskar!

Hur som helst, vi ska på bröllop i morgon så det blir en grym helg här hemma. Ikväll tar jag det superlugnt, J är och spelar en välgörenhetsmatch och jag får besök av en kompis snart. Vi ska laga fisktacos och bara mysa i soffan. Ska dela med mig av receptet sedan, det ser så gott ut så om inte skenet bedrar så ska jag ni få recept i helgen. På söndag är det dags att börja packa ihop lägenheten och så ska jag jobba lite!

Nu ska jag försöka ta itu med morgondagens bröllopsoutfit. Jag är lite kluven ännu. Här nedan kommer lite bilder från när jag var på WOW.

// Ok so Way Out West has started, its a swedish festival in Gothenburg which is so much fun. This year they had a great line up and Im so sad I missed Frank Ocean yesterday. I can’t go this year, we are going to a wedding tomorrow. Looks too much fun tho, I just have to stop looking at peoples videos and photos from there. Jealous! Gothenburg is such a cool city, when there are concerts or festivals there it’s literally the best summer city in the world, it turns in to the best place. Love it! Happy people everywhere, events, fun parties and so much more. Last time I was there was two years ago, I remember me and Sharareh had a dj gig on thursday and then friday to sunday we just had so much fun. I need to go back sometimes. So what am I up to? Im waiting for a friend, we are going to make fish tacos tonight and Im gonna try to find out what Im wearing for tomorrows wedding. Not sure yet! But it will be a fun weekend, it’s gonna be fun to go to this wedding and on sunday we need to start pack our apartment. Xoxo

3 reaktioner på “Fredagskväll, Way Out West, fish taco och bröllop // Friday night, Way Out West, fish taco and wedding”

 • Louise skriver:

  Jag vet att du skrev att du skulle skriva ett helt inlägg om hairtalken du satte in, kostnad och så vidare. Men om jag inte missat inlägget så gissar jag att det kommer men skulle bara så länge vilja fråga vilken längd du satte i? Skulle tippa på 40cm kanske eller är det längre? Jag ska nämligen sätta i hairtalks nästa vecka och tycker din längd är perfekt. Vill också säga att jag aldrig sett en så vacker brud som du var på ditt bröllop. Så himla himla fin. Älskar inläggen du tillägnar bröllopet som dyker upp nu! Du insprirerar mig så himla mycket. Kram

 • Hannah H skriver:

  Hej bästa Sanne!

  Först vill jag säga att jag tycker du är fantastisk, en sån förebild.
  Sen tänkte jag kika om videon angående hur du startade ditt mode varumärke osv, du nämnde i senaste frågestunden att en skulle komma 🙂

  KRAM!
  Hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.