Födelsedag! // It’s my birthday!

Jag vaknade i morse i en renbäddad säng (älskar!) av sjönsång. Jag vaknade faktiskt när jag hörde att J stängde in mig i sovrummet i morse haha, men jag lyckades somna om lite och så kom han in med frukost och paket på sängen. Så gullig!

Jaha, då blev jag plötsligt 28. Men jag är en sådan som när man var liten som har påstått att jag är 28 i ett halvår redan så det kom inte som en chock för mig att bli äldre haha.

På instagram fick jag ett direktmeddelande i Italien från en ung tjej som verkligen ville att jag skulle svara på en fråga så till slut frågade jag vad hon undrade ”Är det sant att du typ är 30?” frågade hon och jag skrattade högt på hotellrummet och Jacob började retas varpå hon fortsatte ”Jag har hört rykten om det men trodde inte på det så ville bara kolla” Hahaha, jag minns själv hur ”gammalt” 30 var när jag var 18. Så roligt. Men ja jo, om ryktet går att jag är närmare 30 så stämmer det fint!

Jag är i alla fall extremt glad över att bli äldre, att fylla år tycker jag inte längre känns så mycket, särskilt inte inte förra året när vi var nyförlovade eller i år när vi är nygifta, vi känner oss överväldigade med alla fina gratulationer. Jag vet liksom inte hur jag ska tacka alla nog. Haha, nej men seriöst! Gud vad mycket grattis vi fått senaste året, folk är ju så snälla!! Jag skulle lätt kunnat hoppa över min födelsedag i år. Och några presenter vill jag absolut inte ha, ingenting. Jag sa åt mina föräldrar att vi kunde gå ut och äta tillsammans. Men jag önskar mig ingeting i år! Jag har alltid varit svårt att köpa presenter till säger folk som är nära omkring mig, jag önskar mig knappast aldrig någonting, jag är nöjd som det är! =)

Men om vi nu ska fokusera på att jag blir 28 så känns det kanon, jag tycker livet blir bättre varje år! och jag är enormt tacksam över mitt liv och där jag är idag, jag är precis där jag vill vara <3 Puss på er.

// It’s my birthday. It feels great to get older. Im one of those who love getting older. So now im turning 28 and im exactly where I want to be in my life, wouldn’t change a thing so im so so grateful. Couldn’t ask for more. What’s funny is that me turning 28 itsn’t a big thing, im one of those who told people im 28 and I’ve been doing that for like 6 months so it’s not a chocker today haha. You wanna know something funny tho? I got a dm on instagram in Italy where a young girl really wanted me to answer a question so after I while I asked her what’s up and she said ”Are you really like 30? I heard so but I couldn’t believe it so is it true?” Haha, oh yes, im closer to 30 haha… I just remember how old I thought 30 was when I was like 18. So funny though and Jacob started to make fun of me me right away. But seriously, getting older feels so good and this thing about having birthday isn’t that special for me anymore. Especially not after last year when we got engaged or this year when we got married, we have had so much to think about and people have been cheering for us too much now, we feel overwhelmed with all the nice people we have around us <3 Xoxo

5 reaktioner på “Födelsedag! // It’s my birthday!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.