Vår första årsdag och bröllopssnack! // Our first anniversary and wedding talk <3

Kära vänner! Nu är vi hemma från vår honeymoon och jag har läst igenom era frågor kring vårt bröllop, så med hjälp av alla era fantastiska frågor så har jag nu satt ihop olika rubriker här nedan så ni kan se hur jag kommer dela upp bröllopsinläggen för att göra det lite mer organiserat, det finns ju så mycket att dela med sig av! MEN – jag har såklart svarat på era frågor i kommentarsfältet, inte överdrivet utförligt men så ni i alla fall får svar innan jag publicerar dom andra inläggen. Om ni bara visste, jag har ju längtat efter att få dela detta med er. När är ju som mina vänner och jag har ju haft många av er läsare i så himla många år så det har varit tråkigt att hålla allt hemligt men det var för gästernas skull <3 Men nu så.

Det kunde faktiskt inte passa bättre än att skriva det här inlägget idag då det var exakt ett år sedan idag som J gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Nu försvinner den årsdagen lite i och med att vi numera är gifta. Hur som helst, jag har sammanställt här nedan vad jag har tänkt att ägna olika bröllopsrelaterade inlägg åt. Jag lägger alla mina inlägg kring bröllopet i kategorin ”Wedding” Det kommer ett inlägg i veckan. Jag väntar även på fler bilder därav har jag valt att skriva om vissa grejer så som tex dukning, blombukett, sminkning, ja det mesta tills jag har mer bilder att välja på. Jag fick ju en liten mapp med bilder att börja med då Frida, min vän och fotografen visste att jag ville ha någonting att visa er. Så länge kan ni ta del av några andra inlägg:

Vår Story
Hur J friade
Våra Save The Date och inbjudningskort

Här ser ni för inlägg vad jag ska dela med mig av här i bloggen;
– ”Vårt bröllop” Från alla förberedelser, budget, checklista, gästlista och antal gäster, planering, toastmasters, val av plats, datum och hur vi kom fram till vad för typ av bröllop vi ville ha.
– First Look <3
– Vigseln, val av låtar, vigselförrättare m.m
– Mina tärnor, presentera dom noggrannare
– Mina skönhetsförberedelser
– Min klänning, tärnornas klänningar och killarnas kläder
– Vår dukning och små detaljer under hela helgen
– Foto / film presentera vår filmare och fotograf och visa mer av det (när filmen kommer) Hur tänkte vi kring bilder och film, vad för känsla ville vi ha och hur lade vi upp det
– Min bröllopsbukett och blomarrangemang
– Min sminkning och mitt hår, hur tänkte jag kring det och hur gick vi till väga för den ”rätta looken”
– Vår bröllopsmat & vin
– Middagen och festen!! Upplägg, bordsplacering, lekar, hur middagen övergick till fest (vilken fest!)
– Vårt körschema och tips och nödvändig information inför den stora dagen, vad ska man tänka lite extra på os.v.. Fails?
– Vår Honeymoon, beskriva hela rutten, vilka hotell vi bodde på, vad vi gillade bäst och alla våra härliga italien-tips!
– Vigselringar

// Babes! We are now home from our honeymoon and I just went thru all your questions about our wedding so now im well prepared when it comes to all my planned weddings posts. I will tell you everything, in separate posts. Everything from all the preperations, what kind of wedding we wanted, my dress, my bridesmaids, the ceremony, everything!! I’ll post one wedding post a week and I put it in my wedding category. It’s such a good day to talk about our wedding because today we have our first anniversary, it was exactly one year ago J went down on his one knee and asked me to marry him <3

6 reaktioner på “Vår första årsdag och bröllopssnack! // Our first anniversary and wedding talk <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.