Min bröllopsklänning // My wedding dress

Min klänning är designad av Pnina Tornai och kommer från hennes Love Collection. Var valet självklart? Ja, när jag för första gången tog på mig den kändes det som ”the one”

Jag hade en bild av att jag skulle ha en långärmad klänning med högt i halsen men när jag provade det trivdes jag inte i det. Jag märkte snabbt att jag passade i allt som var v-ringat, vilket är lustigt för det bär jag knappast aldrig annars. Jag fastnade för den grova spetsen upp till och det släta tyget ner till. Jag tycker den är enkel men ändå väldigt speciell. Mina vänner säger att den är väldigt ”Sanne” och jag kände mig så fin i den.

Jag har försökt få kompisar att beskriva den men det är svårt. Jag tycker att den är enkel och klassik men ändå väldigt mycket annat, ibland tycker jag det är lite vintagekänsla på den och jag vet inte hur det kom sig att jag godkände så mycket skimmer. Den skimrar lite i midjan och det är jag i vanliga fall inte förtjust i. Slöjan köpte jag till och jag bestämde mig för den så fort jag fick på mig den!

Jag tyckte looken blev väldigt jag och det viktigaste för mig var att känna mig bekväm och som mig själv.

// My dress i designed by Pnina Tornai and I fell in love with it the first time I tried it on.

 

4 reaktioner på “Min bröllopsklänning // My wedding dress”

  • Jennika skriver:

    Den är magisk och bland det finaste jag sett! Stort grattis till er.

  • Linnéa skriver:

    Sanne! <3 Miljoner grattis till dig och Jacob! Ni ser båda så himla fina ut och ni ser så lyckliga ut tillsammans och det är så himla fint att se! <3 Ni är riktiga kärleksförebilder <3 Jag har följt din blogg i flera år och fast att jag inte känner dig gick jag runt och tänkte på er hela dagen och har sett fram emot detta <3 Du var (och är såklart) otroligt vacker och klänningen är WOW! Njut nu ordentligt, kram på er båda! <3 Och tack för att du delar med dig av ert liv och så fina bilder <3

  • Julia skriver:

    Stort grattis!! 🙂 vart är den fina slöjan ifrån? Så himla fin med klänningen!! X

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.