Mrs Josefson!!!

Nu checkar vi ut från den finaste helgen i våra liv. Kan inte med ord beskriva hur magisk den här helgen varit.

Här nedan får ni lite sneak peeks. Nu ska vi åka till Arlanda och checka in. Vi flyger till Italien på bröllopsresa i morgon bitti så vi åker dit redan ikväll och sover kvar. Vi tänkte ta en dusch, köra roomservice och smälta allt. Är så lycklig och känner så mycket kärlek.

Berättar mer och visar lite bilder <3

6 reaktioner på “Mrs Josefson!!!”

 • Fia skriver:

  Sanne, ni strålar verkligen! Klänningen är verkligen otroligt vacker med en personlig touch ?? Tack för att du delat med dig av förberedelserna och nu efteråt, har varit kul att se! Ha så mysig bröllopsresa!

 • Cassandra skriver:

  Alltså wow vad vacker du är! Och vilket bröllop ni verkade ha! Känner dig självklart inte men läser din blogg varje dag o har följt dig läääänge o är såå så glad för er skull! Otroligt vackert brudpar! GRATTIS!!!! ?

 • Malin skriver:

  Grattis!! Vad otroligt vacker du är i klänningen 🙂 Hoppas ni får det jättebra på bröllopsresan 🙂

 • Sara skriver:

  Stort stort grattis! Du ser fantastiskt vacker ut och ni verkar verkligen haft en underbar helg! Har frossat på insta! Ser fram emot när du ska dela med dig av förberedelserna 🙂 Njut ordentligt på er bröllopsresa! Stor kram!

 • cissi skriver:

  Åh grattis!! Ni såg helt fantastiska ut, vilken lycka! Och vilket väder på det! Stort grattis och strunta i jobbet på bröllopsresan, vi läsare finns kvar även efter resan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.