Kidnappad i Nyhetsmorgon!!! // Kidnapped while on tv

Alltså HERREGUD hörre ni. Var det någon av er som tittade på oss i Nyhetsmorgon igår? Förstår ni hur galna mina vänner är som väljer att kidnappa mig under sändning? Det är det absolut sjukaste jag varit med om haha!! Jag var SÅ chockad. Hur har ni alla hållit er?

Alltså jag hade en av de absolut bästa dagarna i mitt liv och jag kommer minnas den här dagen för alltid <3 Älskar mina vänner!!!

Och för er som inte såg programmet kan ni se det HÄR och så kan ni se själva kidnappningen HÄR.

// Oh my god. While on the tv show yesterday my friends crashed it and kidnapped me for my bachelorette, how crazy are they? It’s def the most insane thing that I’ve experienced. So so gratful for having the best friends on earth. I had the best day of my life and I will remember it forever and always. You can watch it HERE.

5 reaktioner på “Kidnappad i Nyhetsmorgon!!! // Kidnapped while on tv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.