Nyhetsmorgon 10.30 i morgon! // Tv show tomorrow morning.

Alltså nu slog det mig. Gud vad lustigt det känns att jag och Elina ska sitta i morgonsoffan i morgon. När jag bodde i Sundsvall tittade jag på Nyhetsmorgon i princip varje morgon, jag har lärt mig så mycket därifrån och det programmet är något jag saknar när vi bor i Usa. Det är något speciellt med den vinjetten på morgonen när man sitter där med morgonkaffet, oftast har jag inte så bråttom när jag tar mig tiden och sitter och lyssnar lite vid frukost så det finns en sådan harmoni kring det programmet. Jag smsade med farmor idag när jag stod och provade kläder inför morgondagen och så började jag bli lite nervös över det så skrev hon det att ”Detta trodde du inte skulle hända när du släpade kassar med returer i snön i Sundsvall” Gud vilket jobb jag hade med min webshop när jag startade 2013, hujedamig. Och nej – det trodde jag absolut inte, jag är väldigt ärad över att få komma dit. Jag är väldigt glad att jag har med mig Elina som jag känt ett tag. Vi ska faktiskt ut och äta middag ikväll, jag, J, Elina och våra gemensamma kompisar Malin & Marcus. Ska bli roligt att ses och så kan vi förbereda oss lite tillsammans. Skönt att ha någon bredvid sig som man känner sig trygg med. Ni skulle sett våra sms-konversationer innan vi hade bestämt oss för att båda tacka ja till Playmakers, vi var så oroliga över hur det skulle påverka våra varumärken och hur programmet skulle kunna vridas men vi litade på TV4 och så bra det blev, det blev en väldigt fin vinkling på programmet.

I morgon klockan 10.30 är det dags i alla fall så ratta in på TV4 då om ni är sugna på att kika! Vi kommer att prata om Playmakers, om våra egna karriärer, hur det är att leva ihop med en idrottsman, fördomar och hur det känns att behöva flytta så tvärt och att alltid vara beredd på det.

// Tomorrow me and Elina Hjalmarsson are going to be in the tv-show Nyhetsmorgon, we will be talking about Playmakers, our own clothing lines, how it its to live with an athlete, prejudice, about moving all the time and a lot more. Im so honored to be a part of the show tomorrow and Im starting to feel some nerves, Ive been watching this show for years and Its such a weird feeling to prepare for it <3

Outfit; Top 2nd Day, Jeans Ivy Revel, Shoes H&M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.