HOSS STOCKHOLM X GLITTER

Tjejerna bakom Hoss Stockholm, Sharareh, Roshi och Therese. Vilka GENIER som dom själva skulle sagt när dom pratar om andra grymma och duktiga människor. WOW! Dom bara fortsätter imponera och tar över Stockholms eventmarknad med storm. Imponerande! Jag blir så inspirerad.

Förra veckan bjöd tjejerna in mig till ett event med Glitter. Hela upplevelsen började när jag fick hem en glittrig inbjudan, redan där förstod jag att det skulle bli ett maffigt event. Jag visste inte mer än att vi bara skulle vara tjejer på eventet och att jag skulle hämta en nyckel på Scandic Haymarket klockan 17.00, sharp.

Jag skulle upp tidigt dagen efter så jag gick och funderade över vad för slags event det skulle vara, jag var fast besluten om att inte vara trött dagen efter så när jag kom fram och insåg att det var en tjejkväll med extra allt blev jag så glad. Och hur härligt var det? När jag klev in i Scandic Haymakers Suite och blev tilldelad en ljusrosa sidenmorgonrock med mitt namn broderat på pustade jag ut bara sög in kvällen. Jag fick hoppa i fluffiga rosa tofflor och sedan fick jag håret fixat av bästa Marre från Bangs, jag gjorde naglarna, hängde med massa härliga tjejer (andades girl power) åt goda snittar, sippade på smarriga drinkar, dansade ute på terassen ute i solen och åt jordgubbar från en chokladfontän! Ni förstår ju. Vilken magi <3

Stort tack tjejer för en oslagbar ladies night. Ni är bäst och jag röstar för fler!


2 reaktioner på “HOSS STOCKHOLM X GLITTER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.