Dagar då du måste lyssna lite på kroppen..

I morse lyssnade jag på kroppen. Jag har haft sådan sjuk energi senaste veckorna och har inte behövt alls mycket sömn, jag har liksom tyckt att det varit waste of time att sova. Är det bröllopsenergi? Haha.

Jag sov i alla fall lite längre än vanligt i morse, drack kaffe i lugn och ro, åkte in och tränade Barre i mitt fina träningsset från Casall, länk HÄR. Jag trodde jag skulle kräkas på Barre-passet. Det var länge sedan nu och även fast jag kört väldigt mycket av just den träningsformen så halkar man fort av och nu idag, när det var ny lärare för mig så skakade benen något enormt. Wow! Sjukt kul. Barre på BeCore, tips!

Nu när jag gick hem från Fridhemsplan i det fina sommarvädret så värme jag på lite rester från igår kväll och nu tänkte jag sätta mig på balkongen med en kaffe och läsa boken nedan, Food Pharmacy. Jag har hört så mycket bra om den och är väldigt intresserad av antiinflammatorisk kost så jag tänkte kombinera det med att sola i 45 minuter sedan ska jag bocka av en massa måsten på min to-do-list. Heja! Det är fullt upp, som vanligt när jag är i Sverige. Ikväll kommer Matilda, min barndomsvän över på middag, hon är en av mina tärnor. Ska bli mysigt att umgås lite <3

En riktig må-bra-dag idag.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

1 reaktion på “Dagar då du måste lyssna lite på kroppen..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.