Playmakers del 5

I dagens avsnitt handlar det mycket för min del om min kärlek till J. När jag skulle prata om det blev det lite känsligt, som sagt, jag har nära till skratt men även till gråt.. Jacob satt i soffan bredvid där vi gjorde den här synken, han ville ju inte ställa upp på några par-intervjuer så när jag skulle prata om honom och jag hade honom bredvid i soffan lite tårögd var det svårt att hålla ihop det, ni ser säkert att jag tittar åt hans håll när jag blir irriterad över att jag var så känslig haha. Vi två i ett nötskal, jag gråter en skvätt någon gång i veckan. Ofta över fina saker också <3

Hur som helst, ett härligt avsnitt där ni får se allt från ett härligt restaurangbesök till ultraljud och vänner på besök. Spana in senaste avsnittet HÄR. 

 

4 reaktioner på “Playmakers del 5”

 • Louise skriver:

  Vill bara säga att jag verkligen verkligen gillar dig och ditt sätt och din inställning och positivitet. Längtar tills måndagar för att få ta del av en liten bit av dig även i rörligt. Blir liksom pepp av dig. Blev också så himla rörd av ditt inslag när du pratar om dig och Jacob. Så himla äkta och ärligt. Fan så fint det är med riktig kärlek alltså. Önskar er all lycka. Och för övrigt, när ni väl får barn. Jisses alltså, dom kommer bli SÅ fina tror jag 🙂 Kram

  • Sanne Alexandra skriver:

   TACK! <3 Vad glad jag blir. Vilken fin kommentar!! Jaaa visst är det så, jag är också en riktig sucker för kärlek. Det är ju livet!! Vad hade man gjort utan det. Haha, tror du det. Vi får hoppas! Vi vet i alla fall att dom kommer få brett ansikte och grop i hakan, det har vi båda haha... KRAM till dig fina du!

 • Ebba skriver:

  Trillade in på Playmakers mest av en slump men är SÅ glad över det för du verkar vara en helt fantastiskt härlig person! Tyckte inslaget var så himla fint. Önskar er allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.