Vår nya lägenhet!

Jag har ju inte berättat mer för er än att vi sålt J’s lägenhet och köpt ny. Det var snabba puckar och objektet togs ju bort från hemnet så fort vi hade slagit till så jag har bara några skärmdumpar, därav dom fina bilderna nedan.. Men ni som har undrat, här kommer lite svar på era frågor.

Vi har under en tid varit sugna på att prova på att bo lite mer mitt i smeten här i Stockholm och var sugna på något kring Kungsholmen, Östermalm, Vasastan och nu slog vi till på en på Döbelnsgatan, mellan Kungstensgatan och Rådmansgatan. Det vi letade efter var en 3a och nu blev det en 3,5a så vi är jättenöjda!! Vi var inte så peppade på att gå och titta på just denna lägenhet, i alla fall inte jag men J hade efter att vi lagt ut hans lägenhet bett om att få se denna på en förhandsvisning, vi blev ju lite ivrigare efter att hans var utlagd för försäljning.

Så, snacka om att det ofta är tillfälligheter som gör livet. I måndags förra veckan skulle jag på ett seminarium men det blev inställt så J ringde mig och sa att jag borde följa med på ”förhandsvisningen på den på Döbelnsgatan” och jag visste helt ärligt först inte vilken han menade. Men, vi gick dit och kände lite på området, vi gillar ju det området sedan tidigare, två av mina favoritrestauranger ligger där Farang för middag och Babel Deli för lunch så vi båda var överens om att gatan och området kändes bra. Och, när vi väl kom upp i lägenheten så fastnade vi direkt, bilderna var inte rättvisa alls! Vi båda två kände att den hade allt och lite till, allt vi önskat. J sa åt mig innan eftersom jag ofta blir så exalterad och inte kan hålla det inom mig att ”Nu säger du inte rätt ut att du ääälskar den och att den är perfekt” Men det var omöjligt att hålla igen, i alla fall att inte viska det till honom haha.

På onsdagen sedan såldes J’s lägenhet och direkt efter på Metromode-festen vi var på så budade vi innan visning och fick den. Så morgonen efter skrev vi på kontrakten och nu ska vi flytta in i något tillsammans, från början, det ska bli så kul! Vi är så taggade på att flytta in, vi åker förbi där bara för att känna lite på det och vi räknar ner. Vi får flytta in den 23e Augusti så vi får i alla fall två veckor i den innan vi ska till Usa igen…. <3

Och här kommer som sagt lite kassa bilder. Ni får följa med vid inflytt, då dyker vi ner i inredningsdjungeln ihop!!

5 reaktioner på “Vår nya lägenhet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.