Middag med Deodoc på Punk Royale

I onsdags förra veckan var jag inbjuden till ett event på Punk Royale med DeoDoc. Jag såg så mycket fram emot den här middagen, dels för att jag länge velat prova maten (och upplevelsen) på Punk Royale men också för att jag skulle få träffa grundarna av DeoDoc som inspirerat mig länge. Jag har hört så mycket om dessa två systrar och jag kunde inte vänta på att få höra mer om deras story och även fira att dom nu säljer deras produkter på Åhléns och Lykos fysiska butiker.

Så vad är DeoDoc? Det är alltså ett startupbolag som drivs och är grundat utav systrarna Hedieh och Hasti, Hedieh är läkare och Hasti ekonom ”Vi startade DeoDoc för att vi tröttnade på att det inte fanns bra och snygga intimhygienprodukter. Vår ambition är att revolutionera intimprodukter globalt som fastnat kvar i 80-talet. Vi tycker det är dags att behandla fiffi med lyxiga produkter med fin design som man vågar ha synliga i badrummet, samtidigt som produkterna har utmärkt kvalité och är utvecklade av läkare och gynekolog”

Produkterna har jag nu provat och det finns tre olika dofter. Stockholm summer – Bergamot, jasmine & grönt päron, Paris to Persia – Ros, viol & nytvättat och Honolulu Breeze – Coconut, caramel & vanilj. Den sistnämnda är min favorit! Produkterna är läkarutvecklade och framtagna av gynekologer och läkare. Det är viktigt att intimprodukter har rätt PH-värde så att produkterna balanserar vilket dessa gör. Visste ni att vi har samma svettkörtlar under armarna som i intimområdet? Det är därför det är helt naturligt att använda deodorant på fler ställen än under armarna. Parfymerna är för övrigt allergifria, vilket är perfekt med någon som är lite känslig som jag men dofterna är framtagna i dom stora parfymhusen i Paris.

Så vad finns det för produkter på marknaden från Deodoc just nu?
-Intimdeodoranter
-Intimdeowipes
-Intimtvålar
– 3 i ett rakserie

Fantastiskt tycker jag och ni förstår kanske att vårtjejmiddag inte blev så stel, vi bröt ju isen direkt när dessa två coola, inspirerande systrar tog ton och berättade om dessa produkter. Jag vet egentligen inte varför sådant här ska vara så pinsamt att prata om men självklart ska vi ju försöka hålla oss fräscha så jag uppmanar er alla till att prova Deodocs produkter. Jag har använt tvålen som är silkeslen och doftar ljuvligt, jag har även haft med mig deowipes som jag även använt under armarna när man bara snabbt måste fräscha till sig.  Ni kan shoppa produkterna HÄR.

Här kommer bilderna från middagen och OJ så roligt vi hade. Faktiskt bland de roligaste eventet jag varit på och jag hade härliga Hedieh bredvid mig som jag bollade massa business med. Grymma tjejer, FANTASTISK mat, inspirerande event och grym underhållning. TACK Maxinne Björk för inbjudan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.