Frukost med Indiska på Kommendören

Igår bjöd Assefa Communication in till pressfrukost med Indiska som just släppt en ny kollektion ’Explore Summer’ som är en safariinspererad kollektion som består av både kläder och inredning. Jättefin och somrig kollektion och min favorit var en prickig jumpsuit som jag ska lägga vantarna på! Härliga material och prints.

Men något som också var härligt var denna mysiga frukosten dom styrt ihop, vi var ett gäng tjejer som fick kaffe i fina koppar från Indiska, avokadomackor, yoghurt med granola och bär och även någon superfräsch juice med citron, ingefära och massa smarrigt.

Jag har stulit bilderna av gulliga Lovisa! Länk till hennes blogg är HÄR. Min kamera är på inlämning.. Tur det finns snälla bloggkollegor <3

Jag hade Lovisa bredvid mig, vi hamnade på samma event förra veckan också och även ett annat event igår eftermiddag. Hon är svinskön och vi hade en massa kul snack på vår lilla hörna. Är inte vi lite lika förresten haha? Hon hade fått höra det förut och när jag såg denna bilden fick jag lov att skriva till henne att ”vi är ju faktiskt lika!!”

Mitt emot oss hade vi Paulina och Josefin och vi fyra hade en massa roliga frukostkonversationer! Så kul när man får såna pangbrudar till bordet =)

Tack till Assefa och Indiska för en grym start på dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.