Mina favoritjeans och spännande möten

En enkel outfit från NY. Grå collegetröja och Levisjeans, kan inte bli så mycket mer vardag än så.

Nu ska jag fräscha till mig och åka in till stan. Jag ska äta lunch med Mr och sedan ska jag iväg på två spännande möten. Tjoho! Ska efter det och hämta ut träningskläder och löparskor, jag ska försöka komma igång att löpa nu. Jag har inte varit så förtjust i det men i min röriga hjärna just nu så tror jag att löpning kan bli ett bra hjälpmedel. Bästa medicinen när man känner att det är mycket i huvudet och man känner lite att känslorna svämmar över? Ringa en vän, träna och titta på en riktig gråt-film och bara tömma kroppen på känslor.

Jag är verkligen en känslomänniska, J säger att det inte riktigt går ihop med min personlighet, att jag är så känslig men ändå så enkel och obrydd. I dont know, that’s me och ibland känner jag att känslorna bubblar över. Så som nu, när det är så mycket stora förändringar i mitt liv då blir jag lite extra känslosam, måste bara landa nu och känna lugnet. Jag har ju bara haft en dag av rutiner så jag tror att om någon vecka så kommer jag känna mig lugn och trygg igen =)

Gotta go! Puss.

6 reaktioner på “Mina favoritjeans och spännande möten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.