Cha cha det är måndag och jag har alldeles för mycket att stå i..

I morse ville jag bara dra täcket över huvudet och signa ut. Låta någon annan ta itu med allt det jag har att göra men det funkar ju inte riktigt så. Jag försökte komma igång genom att hänga tvätt, laga min vanliga frukost med 2 scrambled eggs och öppna mailen. Pust. Jag försöker tänka att jag har haft tider i mitt liv där jag har haft betydligt mer att göra och varit ännu mer stressad så jag försöker peppa mig själv genom att inse att det är måndag och under veckans gång ska jag bena ut allt. Jag vet vad som kommer att hjälpa till och det är att

  1. Skriva upp ALLT i kalendern som ska göras, då menar jag till och med ”gå ner i förrådet med…” Inte glömma att prioritera det som är viktigast först
  2. Träna! Jag ska och köra mitt första Megaformer pass klockan 12 och det hjälper mig alltid på traven för att gå igång skallen bättre.
  3. Försöka äta ofta och bra och sova ordentligt. Då kommer allt bli enklare!

Det är bara så rörigt i min skalle, det är så mycket stora saker som hänt på senaste tiden så jag har liksom inte riktigt hunnit landa och förstå vilket land jag är i knappt. Jag har på riktigt vissa gånger när jag vaknat på morgonen undrat var jag är haha. En flytt från Usa till Stockholm, vara hemma på ”prov” en vecka med fullspäckat schemat och sedan försöka slappna av i Spanien (det lyckades jag iof bra med) och sedan pang på’t igen från att vi landade på svensk mark. Vi vet inte var vi är i höst, vi har en hel del att göra inför bröllopet, den där terrorist-säpo-grejen blev officiellt och det blev en massa kravaller kring det, jag har signat nytt kontrakt med en grej som det jobbas på, en webbtv-grej jag medverkar i släpps snart, jag har MASSOR med jobb och lägenheten är inte helt OK ännu, vi har packat upp det mesta men det finns fortfarande saker att fixa men det får vi ta till helgen i värsta fall, nu går den att bo i, allt är uppackat osv. Så ska jag försöka njuta av att umgås med vänner och vara hemma. Och så ska vi eventuellt buda på en ny lägenhet idag. Ni hör ju, det är lite kortslutning i huvudet.

MEN, jag mår bra och det är absolut inte så att jag klagar, jag är bara lite förvirrad. Det tar nog ett par veckor att landa. Fullt ös minst sagt och mitt schema är rätt späckat framöver. Men busy is good säger mina agenter i Kina!

För att få lite harmoni i kroppen dricker jag just nu Matcha The. Mitt favoritställe att dricka det på i NY är Cha Cha Matcha, så härlig miljö! Puss på er – nu kör vi måndag!!

Tisha T By Alexander Wang, Byxor SanneAlexandra länk HÄR (rea!), skor Botticelli.

4 reaktioner på “Cha cha det är måndag och jag har alldeles för mycket att stå i..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.