BASIC

Fem saker jag vill dela med mig av!

  • Nu är Carro här!! Vi har just slagit oss ner i soffan efter en heldag i regnet, vi har letat klänning åt henne till vårt bröllop och så har jag letat efter någon vit klänning till på lördag. Ingen av oss kom hem med något!
  • Jag har varit och provat min brudklänning idag och den fick tyvärr inte komma med hem idag heller, det ska göras några små justeringar. Den var fortfarande lite står upp till så den ska sys in lite till. Men det var ett roligt besök och så värdefullt att få ha Carro & Isolina med mig <3
  • Jag har slutat tvättat håret varje dag, på bilden nedan (igår) har jag inte tvättat det på tre dagar och det är extremt mycket för att vara jag. Nu försöker jag vänja håret så att det inte går av som min frisör har hotat mig med senaste 10 åren. Torrschampo är min bästa vän!
  • Såhär som nedan, iförd träningstights från Lululemon och en skön tröja det är den outfiten ni oftast skulle se mig i om ni hängde i krokarna. Så himla skönt och så känner man sig ju lite hurtigare, särskilt dagar man inte har tränat haha.
  • Justin Bieber var på J’s träning i morse?! Han hade dragit ihop ett gäng igår och spelat hockey på kul på arenan, iförd Devilströja. Jättekul. Vi får se om han är och kollar på matchen ikväll! Helt otippat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.