GOOD DAYS

Jag är en riktig sucker för musik. Jag är mycket mer för musik än film, det vet säkert många av er. Jag kan knappt rabbla upp en enda skådespelare, jo det kan jag såklart men knappt alltså.. Jag har heller inte sett alla dom filmer man ”borde” ha sett. Brukar få lite skäll över det av mina kompisar men jag kanske ska ta en helg och dra av alla dom filmer man borde ha sett haha =) Tänker inte erkänna vilka filmer jag inte sett… Men ska nog bunkra upp med lite godingar här hemma snart.

Men, till musik är det en helt annan sak. Här har jag koll på det mesta! Älskar musik, jag tror dels det kommer lite från pappa, vi båda har ett musikintresse som inte är från denna jord. Vi skickar låttips till varandra några gånger i månaden. Men, jag tror också det kommer från dansen, i alla år när jag dansat flera timmar om dagen har jag ju omringats av musik så det är så naturligt för mig.

Just nu går den HÄR låten på repeat och såklart i mina hörlurar från Urbanista. Älskar dom, så skönt att det inte är sådana små hörlurar som åker ur öronen. Ni har fortfarande en rabattkod ni kan använda på Urbanista om ni vill ha dessa hörlurarna ’Seattle’ Ange koden SANNEA så får ni 20 % rabatt. Klicka HÄR, dom finns även i andra fina färger. J har dom blå/gröna. Nästa gång ska jag haffa ett par i roseguld!

Puss!

urbanista (1 av 1)

1 reaktion på “GOOD DAYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.