BEAUTY PRODUCTS

Här kommer lite produkter från min ’skönhetshylla’ här hemma. Jag har börjat med Exuviance som jag är jättenöje med, det märket är väldigt skonsamt för alla oss som har känslig hy. Jag slutade med Biotherm när jag kom till Usa då det inte säljs där borta.

Jag tvättar ansiktet med Exuviance Cleansing Gel som är jätteskönt att tvätta ansiktet med, jag tvättar dock inte ögonen med det. Jag har provat en olja från Beaute Pacific (som också är med på bilden) men jag gillar inte att tvätta bort ögonsmink med olja. Jag duttar sedan på ett serum från Exuviance Vespera Bionic Serum som passar alla hudtyper och återfuktar, lugnar och skyddar huden från miljön.

Det sistnämnda kanske inte jag kanske inte märkt av något av det men jag märker att den återfuktar bra och ger ett fint glow. Jag avslutar sedan min hudrutin med Exuvicance Multi-Protective spf + 20 som är en dagkräm, jag ska köpa till nattkrämen men inte hunnit gjort det ännu. Denna krämen är väldigt tunn och skön och passar även bra under make up. Den passar väldigt bra om man har känslig hy som lätt får eksem och så vidare, jag gillar den verkligen! Extra plus att det är solskydd i så slipper man tänka på det.

Lite skönhet var länge sedan här i bloggen och vet att ni brukar vara intresserade av vad jag använder till min hy, som för övrigt blivit väldigt bra. Jag märker stor skillnad när jag i perioder försöker äta mycket grönt och mindre socker och gluten, jag lovar er. Min hud blir så mycket finare när jag tar hand om den inifrån men en liten extra boost är aldrig fel, så som med produkter som ge det lilla extra.

// My beauty routines. Starting with Exuviance Cleansing Gel, adding some serum ’Exuviance Vespera Bionic Serum’ and then moisturize with ’Exuvicance Multi-Protective spf + 20’ Love it.

13383405_10154839045078906_1630977555_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.