THIS AMAZING WEATHER THO

Vaknade upp sju i morse. Låg kvar i sängen och kramades med J till 8 och sedan åkte jag direkt ner till gymmet. Körde 20 minuter crosstrainer och sedan lite cirkelövningar. Så skönt och jag ska inte säga det igen för att jag tjatar men varför gör man det inte varje dag? Det ÄR det bästa sättet att börja dagen på. Jag har kommit på att jag i fortsättningen inte kan lägga mig och skrolla igenom mailen eller whatsappkonversationerna med min fabrik i Hongkong från sängen, då går jag som en stressad zoombie ut i köket och slår på datorn och fastnar tills på eftermiddagen. Ni vet att Hongkong är 12 timmar före oss och Sverige 6 så man blir ju lite smått stressad när man vaknar och mailkorgen har hunnit bli rätt full. Ah.

Nu blir det ändring på det, inte tjuvkika på mailen utan direkt ner till gymmet och sedan sätta mig och jobba. Deal w myself! Nu ska jag jobba undan det sista innan jag och J ska åka in till stan i det här supervädret, det är helt galet fint väder. Vi ska äta lunch på ABC kitchen som vi hört mycket bra om tillsammans med J’s bror och fru. Sedan kommer vi nog strosa runt lite. Mysig torsdag!

PS. HJÄLP vad rädd jag blev nu när fönstertvättarna plötsligt hände utanför vårt fönster på 46e våningen, en man liksom plötsligt bara står bredvid mig. Ahhh.. Svettigt.

// Woke up at 7 this morning. Stayed in bed til 8 then i went straight to the gym, did some cardio and circle training. So nice. I made a deal with myself now that Im not allowed to check my email or whatsapp thru my phone because then i get so stressed (time difference and everyone has been working for HOURS when i go thru my mail) and cant focus on anything else than work so now i have to go up and go straight to the gym, need to do it in the morning other wise i never get it done. Just love feeling strong!! Best feeling. Now im gonna finish work, as soon as Jacob gets back we are leaving in to the city, we are having lunch with his brother and his wife at Abc Kitchen, heard so much about it so we r excited. Talk to u later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.