LUNCH

Idag är en bättre dag helt klart. Jag har sällan, väldigt sällan dåliga dagar men igår ifrågasatte jag massor med saker i mitt liv och behövde bara vädra, fundera, känna och tänka efter lite. Men, detta pågick typ till lunch så när jag fått vädra lite med J över hur jag känner mig karriär, sociala medier och mycket annat som jag känner att jag vill ha kontroll på så blev det bättre. Ibland så behöver man reflektera lite över sitt liv och som jag sa igår, vad man mår bra av och vad som känns bra!

Nu har jag precis gått igenom mailen, jag tänkte springa ner till gymmet nu och svettas lite innan J kommer hem. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte slänga ihop för lunch idag men här nedan får ni ett enkelt, gott och nyttigt alternativ. Köp färsk lax, smörj in formen med kokofett, smeta på pesto på laxen och stoppa in det i ugnen i ca 20 minuter på 200 grader. Till detta gjorde jag en sallad på bladspenat, körsbärstomater, avocado, mango och så hade jag i lite torkade tranbär och mandlar, toppade med avocadolja och salt. Till detta hade vi (som vanligt) chilimayo, can’t stop. Jättenkelt och gott! Idag blir det något liknande men jag tänkte byta ut laxen mot kyckling.

Nej, nu ska jag byta om till träningskläder. Hörs senare! Puss.

// Today is a good day. Just had some coffee and answered some emails. Now im off to the gym before J get’s home. I dont know what im making for lunch today but this is a really healthy and good reciept. I bought salmon and added pesto on it, put it in the owen for 20 min (ca) on 400 degrees. To this I made a salad on spinach, tomatoes, avocado, mango, almonds and cranberries. Added some avocado oil and salt to it. Voila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.