QUESTIONING

I morse var det en sådan morgon då motgångarna bara svämmade över mig. Men, det finns sådana dagar med. Väljer att fokusera på annat och bara försöka lösa det som strulat. Det har varit strul med dhl-leveranser och en massa annat inom kategorin jobb men problem är väl till för att lösa så nu har jag tagit mig till utav back up plans.

Känner att jag har massa dålig energi i kroppen som måste bort så jag ska ta en paus nu här och gå ner till gymmet och springa lite, låta kroppen jobba och rensa huvudet. Jag känner att jag just nu är i någon slags ”hitta mig själv” fas där jag försöker hitta mig själv i det liv jag lever nu, försöker hitta min plats här borta. Förstår ni hur jag menar? Jag liksom försöker experimentera med hur jag ska lägga upp jobb, hur jag ska ha kontakt med vänner/familj och hur ofta man kan prata och vilka tider som faller naturligast, hur jag ska lägga upp träning, håller på att lära känna staden, träffar nya människor, försöker liksom bara få allting att falla på plats. Nu har vi varit här i lite mer än en månad så det känns som man kommer in i det mer och mer men det är mycket som är nytt… =) Det är roligt!

Jag känner också en liten svacka när det kommer till sociala medier, jag har aldrig känt det tidigare, jag vet inte riktigt vad det är men jag känner mig lite mätt på det. Hela den här show off världen gör mig lite knäpp i bland och ibland känner jag inte att jag passar in, jag vill bara tona ner allting och stänga in mig hemma och inte låta någon veta vad jag gör, hur jag ser ut eller vad jag har på mig, vet inte riktigt vad detta kommer i från men det kanske är en tid nu där jag får försöka hitta mitt privata jag och jobb-Sanne i och med att SanneAlexandra- hela mitt varumärke är så ihopkopplat, mitt jobb är ju jag på något sätt så jag tror att jag måste försöka bena ut hur jag skiljer på mitt privata jag och mitt jobb-jag. Ja som sagt, jag är nog lite inne i en tänkartid..? Eller så är det bara idag. Men, ibland tror jag det är bra att ifrågasätta och känner efter vad det är man mår bra av, ibland kör man bara på för att alla andra gör det och för att man förväntas göra det så ibland kan det nog vara bra och stanna upp och känna… =)

Puss på er! Lite måndagstankar bara.

2 reaktioner på “QUESTIONING”

  • Rebecca skriver:

    Fina du, det är helt okej att känna att man är inne i svackor ibland. Ditt liv har genomgått en förändring och det är inget konstigt att tankarna far runt inom dig. Fokusera bara på att må bra och göra sånt som gör dig gott och ta allt med sociala medier och de som det kommer. Det är så klart naturligt att man vill hålla vissa saker privata och det tycker jag du ska göra samtidigt som det är väldigt roligt att följa dig och ditt liv, som jag nu gjort ett bra tag. Hoppas verkligen du snart känner dig bättre och gladare!! Massor av kramar

    • Sanne Alexandra skriver:

      Ja.. gud, det har verkligen skett stora förändringar i mitt liv och jag känner mig ibland lite lost. Jag ska försöka linda in mig själv i bomull på något vis, hitta det jag tycker om att göra som du säger och låta tiden jobba lite! Känner mig väldigt glad också så det är lite upp och ner! stor kram och tack för pepp <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.