BABY SHOWER

Idag var jag på baby shower. Jill & Schneider får en pojke inom några veckor och det skulle såklart firas! Vi träffades på Anthony David’s i Hoboken och lekte leker, drack mimosas, åt god brunch och gottade oss bland alla godsaker. Efter baby showern var vi några tjejer som gick hem till en tjej i laget och drack vin, pratade om allt mellan himmel & jord, var ute i hundparken och så slutade kvällen med pizza delivery. Så mysig söndag!

Grabbarna är i Vermont på teambuilding och har varit utan telefon sedan i morse så det var skönt att höra från J för en stund sedan. Nu ska jag skriva ihop en liten lista på allt jag bör göra i morgon sedan ska jag sova! Puss på er.

// Jill & Schneiders is having a baby and today we had a baby shower for her. Such a great brunch and baby shower! After that me and some girls went to one of the girls place for some girl talk and wine. We ended the night with pizza delivery, so nice. It’s been a really great sunday. Now I should plan the week and make a little to do list before I go to sleep. G night lovies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.