WEEKEND

Igår åkte jag in till stan och åt en lunch med en tjej jag inte träffat tidigare, vi åt på ett ställe som heter Two Hands, tips! Grymma sallader, avocadomackor, acaibowls, juicer och mycket mer. Så nice! Efter det strosade vi i flera timmar, shoppade och avslutade med ett glas vin på Laudrée. En riktigt bra dag och jag är glad att vi bestämde oss för att ses, jättegullig tjej som visade mig runt på absolut bästa sätt =)

På kvällen kom Mitra & Bella hit och så stack vi till arenan och kikade J’s match mot Rangers. Det var min första gång på arenan så det var jättekul att bekanta sig lite! Vi åt mat, drack vin och kikade matchen. Det är sådan underhållning på matcherna här, så roligt. Efter det var vi hemma i Adams nya lägenhet på en fördrink innan vi var ute och dansade en sväng, läs trettio minuter, vi tyckte det var så mycket folk ute så vi stack till en diner och åt mat istället. I morse åt vi frukost på Two Hands (kunde inte låta avokadomackan vänta längre) och sedan var vi på Barbeque hos en i laget och jag fick träffa dom flesta från laget med familj, jättemysigt verkligen och jag kunde inte längta mer efter den dagen man har ett hus och kan bjuda hem folk och sitta ute. Sådan känsla!

Nu checkar vi ut för denna helgen. Redo för en ny vecka med mycket jobb, stora beslut och full fokus på allt som är viktigt i mitt liv just nu. Godnatt på er! <3

// My weekend has been good. Yesterday I met up a friend at Two Hands and had lunch, after that we went shopping and ended our day in the city at Laudree with a glass of wine. After that we went to J’s game against Rangers, it was a lot of fun!! Before we went out last night we had a pre drink at my friends Adams new place. Today we had breakfast at Two Hands, just coulnd’t let that avocado sandwich wait to long so I ended up there two days in a row. Tonight we were invited to one of J’s team mates bbq, it was such a great night with lovely people and great good. Now we are checking out, ready for a new week!! =) G night peps!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.