SAMPLES!!!!

Nu ni! Hur pepp tror ni jag var på ett få hem samplerunda nr 2 idag? Jag vaknade igår morse och trodde först att det var måndag och blev så pigg när jag trodde att jag skulle få samples men kom på att dom skulle anlända idag. Det är ändå mäktigt att mina leverantörer skickade kläderna från Hongkong i fredags och att jag fick det idag, tre dagar!

Jag är så glad att jag fått hem så mycket fint nu som faktiskt var bra, med nya leverantörerna räknar dom med tre samplesvändor dvs tre ronder med ”provplagg” tills man känner att plagget är 100 % och redo att tillverkas. Efter det ska pre production sample godkännas och efter det shipment sample och sedan kan det produceras. Det är en del vändor! Jag har ju steppat upp så himla mycket genom att börja jobba med denna fabriken samt när jag signat med en ny webshop som snart lanseras. Allting, precis allting kommer bli så mycket bättre. Detta året har varit rörigt och mycket har varit en transportsträcka, jag har utvecklat allting nu och från det datumet att jag släpper nya kollektioner kommer allting att vara på en helt annan nivå. Sättet jag kommer att jobba på, tiden jag har att strukturera upp bolaget med, designa designa designa, utveckla, marknadsföra och så den möjligheten att få jobba med en så rutinerad fabrik (denna fabriken jobbar många märken ni känner till med) samt ligga på en sajt där dom bästa i branschen jobbar. Kundtjänst, lagerhantering, produktuppläggning, teknik, material, design, packning, allting kommer att vara så proffsigt och det är jag SÅ glad över. Det går ju inte att göra allting själv, att sätta mig på att utveckla en sajt eller app är ju bara att glömma så nu genom att jag kommer ligga på en annan sajt kommer göra att jag kommer vara med i matchen på ett helt annat sätt. SÅ glad för den här chansen, känner att jag har så goda förutsättingar för att få ordentligt snurr nu. ÄNTLIGEN ska jag kunna fokusera på det jag kan, det är att designa, sälja, marknadsföra. Åh vad roligt det ska bli nu när det faktiskt börjar närma sig och jag får se och känna/klämma på plagg jag designat.

Längtar tills ni kan få shoppa och tills sajten lanseras!!!! <3 Väntat i evigheter på att få berätta för er och visa er vad jag pysslat med.

// Got samples today. Im SO excited to launch my new website & show you my new collections.


1 reaktion på “SAMPLES!!!!”

  • Yaya skriver:

    Hej Sanne! Vi håller på med kläder för mammor och är start-ups själva. Vi är ute efter bra fabriker att sammarbeta med. Om du vill får du gärna ge kontaktinfo på min mail till din fabrik. Din blogg är grym btw:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.