FRIDAY OFFICE

Fredagskontor! <3

Åh, har haft det körigt med shopen på senaste tiden. Tänkte att jag kunde berätta en grej. I April skulle jag ju släppa en träningskollektion, allting var klart och jag hade hittat folk som kunde filma den för att promota den på bästa sätt (träningskläder blir så platta på bild) os.v os.v. Jag väntade på träningskollektionen som jag var så nöjd med från December-April och i April svek mina leverantörer mig och berättade att dom inte kunde leverera det dom lovat. Jag satt i klistret. I samma veva dök en viktig person upp i branschen som erbjöd mig ligga på deras sajt (den lanseras snart) och den processen blev ganska lång vilket gjorde att jag inte här kunde handla in då jag väntade på besked om hur mycket jag skulle handla in för, om jag skulle ligga på denna sajten och mycket annat så försäljningen har ju mer eller mindre stått ”still” sedan i Januari i och med att jag inte tagit in något nytt.

Nu lanseras den sajt jag signat med i Oktober och jag släpper kläder innan jul. Senaste tiden nu har känts tung och jobbig och att inte få in pengar är aldrig bra i ett bolag, utgifter på utgifter men inget som kommer in. Företaget äts ju upp. Nu ser jag så mycket fram emot att börja på ny kula och släppa nytt och göra det jag är bra på- sälja och ta fram kläder. Längtar ihjäl mig tills allt är uppe och rullar framöver! <3 Vill inte göra något annat än detta. Skulle jag vinna 10 miljoner på lotto skulle jag aldrig sluta jobba, jag har hittat det jag vill göra och jag vill jobba med detta tills jag blir gammal. Så lustig men också läskig känsla när man är så rädd om något. Nu kör vi! SanneAlexandra 2.0 är på väg… Efter en lång transportstrecka.

Längtar tills ni får se vad jag designat..

// Friday office. Can’t wait to launch my new clothes and show you guys what I have designed.

2 reaktioner på “FRIDAY OFFICE”

  • Katarina skriver:

    Grym du är som verkligen satsar så helhjärtat Sanne! Har läst din blogg sedan LA och blir fortfarande lika inspirerad av dig och ditt ”Go”! Jag har också hittat exakt det jobbet jag verkligen älskar nu, och vill inte heller jobba med något annat oavsett. Oslagbar känsla att kunna säga så faktiskt, så vet exakt vad du menar! Ser fram emot att min tredje beställning från dig ska komma fram nu snart! 🙂 Blir spännande att se alla nyheter sen också!

    • Sanne Alexandra skriver:

      ÅH tack!!! <3 Vad roligt att du läst den så länge, det gör mig jätteglad att du hängt kvar och valt att följa med på "min resa" Stor kram och ett stort lycka till med allt du håller på med. Kör hårt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.