EATALY, PIT STOP # 1

Igår när vi var ute och strosade stannade vi till på Eataly (5th ave) Så mysigt! Eataly är som en matmarknad med olika stånd, allt från nutellastånd till kaffestånd och små restauranger i samma byggnad. Vi började i alla fall med att köra in en charkbricka vid ett bord man stod och åt vid, jättemysigt och det var massa folk som såg ut att ta en appertizer där precis som vi. Mamma & pappa- detta kommer ni gilla!

Vi hittade en massa gott och den chilimajonäsen jag tog bild på har vi hemma, den äter vi i princip till allt, så god. Tips! Jag äter inte sushi längre utan chilimayo, det är halva grejen. Här skulle jag kunnat strosa länge och hit ska jag ta med gäster som kommer på besök, mitt i all shopping är det perfekt att ta en avstickare. Hade jag haft en lägenhet i närheten hade jag smitit ner och köpt fredagsmiddag här, kolla fiskarna och för att inte tala om osten!

// Yesterday we took our first pitstop at the butcher’s desk for some appertizers. It was so nice and I love eataly, it’s like a food market with nutella bars, restaurants, coffee shops and so on. I really want to take my friends and family here when they come here, such a nice and cozy place.3 reaktioner på “EATALY, PIT STOP # 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.