SAT SHOPPIN

Igår morse vaknade jag och J innan 8, strax senare märkte vi att Adam också var vaken så vi sågs på dinern i området och åt frukost vid 8.20. Snacka om morgonpiggt gäng, vi är ju alla igång med ”vardag” redan. Jag jobbar, killarna tränar varje dag och så har vi haft lite jetlag så vi har ju lagt oss innan 22 varje kväll. SÅ skönt, det är ju så härligt att vakna pigg innan 8 av sig själv. I morse vaknade vi sju!

Efter vi hade ätit en pangfrulle igår åkte vi till ett ställe och kollade möbler till Adams lägenhet, han har precis köpt lägenhet då han signat långt kontrakt så vi spanade soffa, säng, köksbord och annat. Jag tror vi hittade allting han letade efter just igår faktiskt! Efter det tog vi en vända på ett annat shoppingcenter där vi alla shoppade lite annat än inredning, jag köpte lite grejer från VS (blanad annat nattlinnet jag bär längst ner som jag hoppade i direkt) ett par klackar, ett par mockabyxor och lite smått och gott. Vi tog också en sväng förbi Ikea och köpte kuddar, sängkläder och spanade på lite annat. Åt självklart köttbullar till lunch på Ikea. Efter alla ärenden åkte vi in till Hoboken för att se Adams lägenhet, ingen av oss hade sett den i verkligheten, inte ens Adam själv. Den var helt fantastisk och Adam såg väldigt nöjd ut, det var kul att se!!

Igår kväll åt vi middag bredvid hotellet, det var så himla gott. Gick sedan till hotellet och somnade tidigt, vi har kommit in i dom rutinerna. Nu är det söndag och jag ska snart beställa roomservice eller springa ner och äta, vi har inga direkta planer idag. Jag tänkte jobba lite nu medan killarna är på is. I morgon får vi äntligen flytta in! LÄNGTAR!

// Yesterday we all woke up early so we met up at the diner in the area and had a nice breakfast. After that we went interior shopping for Adams new apartment, it was so much fun and I think he found everything he needed for now. We also got to see his new apt, it was amazing!! We also went by Ikea and another shopping mall. Last night we just had a chill dinner next to the hotel and we all went to bed before 10, we are so in routines now, feels so good to wake up with a lot of energy at 7 a clock. Today its sunday and we dont really have any plans, the guys are on ice right now so im gonna get some work done and just chill. Can’t wait til tomorrow when we get to move in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.