SUSHI SAMBA.

Igår kväll var varenda sushirestaurang vi tänkte gå till full, det är ju NYFW så det är i och för sig inte så konstigt. Vi provade i alla fall ett nytt ställe som heter Sushi Samba, vet att det finns i London också och har hört mycket gott om det. Vi hissar det definitivt, det ligger i mysiga West Village och vi åt riktigt gott, hur härligt är det inte att det finns en massa tryffelsushi och tryffelsashimi nu för tiden för en tryffelälskare som jag? Jag har ju för tusan det på min äggröra på morgonen så när vi har sett det på menyn på senaste tiden har J vetat vad han ska ropa in.

Sushi Samba är i alla fall att rekommendera och det var så mysigt att sitta ute i värmen och njuta av fredag.

// Last night we tried Sushi Samba in West Village, it was very nice and we can both recommend it. It was so nice to sit outside and have a lot of nice sushi and sashimi, the weather here is amazing so we really enjoyed the night.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.