DATE NIGHT

Här om dagen pekade J på en liten restaurang som har en liten betydelse för oss. Så igår när Adam skulle iväg på en annan middag passade vi på att gå dit äta vi två eftersom den har något lite speciellt. Så mysigt! Det var mycket folk där (inte i det rummet vi satt) och så var det en man som satt och spelade piano (det älskar jag sedan alla år jag dansade balett) Vi båda åt tuna tartar till förrätt och kött till varmrätt, två säkra kort!

Jättemysigt och det finns ingen jag tycker om att äta middagar med så mycket som honom <3

// Yesterday me and J went to a restaurant that we have a special thing for so we had a little date night there the other night. So nice. There’s no one in the world I love to have dinners with than with him <3

 

 

1 reaktion på “DATE NIGHT”

 • Hanna skriver:

  Hej sanne!
  Älskar din blogg! Har följt dig enda sedan du stöartade din blogg på Tyra 🙂
  Kan du inte lägga ut vad du använder för smink?
  Och sedan undrar jag vilket solpuder du använder?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.