AND IM HERE!

..Och där kickade jetlaggen in. Här är klockan 06.00, jag vaknade såklart överpigg klockan 05.00, kikade ut genom hotellfönstret och hela skylinen är kolsvart och solen är inte på väg upp ännu.

Sa till J att jag smiter ner till lobbyn och jobbar lite, det var helt omöjligt att somna om. Suck! Vi lade oss rätt tidigt igår kväll i och för sig. Resan gick SÅ himla bra, jag sov ca 30 minuter resten pratade vi, åt gott, drack, kaffe, läste böcker och catchade upp med Adam som också spelar i J’s lag. Både J och Adam har bort här i 5 år och spelat för New Jersey Devils. Direkt när vi landade blev vi hämtade, i en stor bil som tur var då vi alla hade en del packning… Åkte bort till grabbarnas arena för att hämta upp bilarna och sedan till hotellet vi bor på nu innan vi får vår lägenhet nästa måndag. LÄNGTAR! Vi ska åka förbi där idag eller i morgon och be om att få gå in och titta i den, J vet ju hur den ser ut men jag har inte varit där. Så roligt!

På hotellet igår var det kaos från att vi kom till att vi lämnade, Perus fotbollslandslag bor här och möter Colombia ikväll så det har stått fans och poliser utanför hela dagen och härjat. Helt galet! En kille försökte intensivt ta sig in och låtsas vara en kille som bar våra väskor men vi försökte få honom att inse att vi inte kunde släppa in honom, kändes så elakt men det fanns nog en anledning till varför det stod poliser utanför =)

Efter att vi checkat in på hotellet igår åkte vi bort till killarnas vän och fikade lite och sedan körde vi sushimiddag halvvakna på Catch, älskar meatpackning, det området är så mysigt. Sist jag och Simone var här så var vi är och klubbade lite tillsammans med grabbarna på Catch takterass, tips på nice ställe faktiskt! Spana in det här.  Däckade sedan i sängen och är ju klarvaken framför mailen nu med massa jobb. Nu när killarna vaknar ska vi gå till någon diner och äta frukost och när dom drar och tränar tänkte jag också bränna av ett gympass och sedan jobba och strosa lite. Mysigt! Efter det blir det beachen idag, det är så varmt och det ska bli 35 grader idag, då går det inte att vara i stan.

Bilder och allt kommer, ville bara ge er en snabb uppdatering. Ha en toppentisdag!

5 reaktioner på “AND IM HERE!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.