WHAT MY DAYS LOOK LIKE

Ni är en del som undrar hur mina dagar ser ut.

Ungefär som nedan har mina dagar sett ut på sista tiden, det skiljer sig ju rätt rejält men på ett ungefär på senaste tiden. Nu ska det bli spännande att göra upp HELT nya rutiner med blogg, shopen, träning, vardagsliv, vänner och så i New York. Hur kommer mitt liv ser ut? Det visar sig. Jag har lite planer men mycket kommer jag att jobba fram, känna efter hur det är bäst att lägga upp dagarna med jobb och sådant. Jag är så himla pepp och känner sådant extremt sug på att få packa upp mina kläder, flytta in, styra upp ett litet kontor, få igång rutiner och känna att jag har allt under kontroll och att allt mitt är organiserat och klart. Jag är halvvägs där just nu men det är lite kvar tills jag kan slappna av helt och åka iväg. Nu är det bara en helg kvar och då är det lite att göra =)

08.00 Upp och äta frukost, iom att ni alltid undrar vad jag stoppar i mig också blir det oftast äggröra, avocado, tomater & kaffe med mjölk. Skrollar oftast igenom telefonen här också.
09.00 Är på kontoret, drar igenom mailen
10.00 Skriver i ordrar jag ska packa i pacsoft, noterar vad som ska packas, förbereder
11.00 Bloggar (och hoppas på att jag har outfitbilder i kameran eller att inspirationen inte tryter)
12.00 Lunch. Blir oftast med en vän i stan, särskilt denna veckan när jag vill krama alla hejdå på ett tag
13.00 Mailar igen, håller koll på shopen, ev fakturerar, styr runt med sånt som måste fixas online
14.00 Packar ordrar
15.30 Dricker kaffe och drar igenom mailen igen, kundtjänstmail, mail kring samarbeten, tittar igenom bloggen och förbereder nya inlägg
16.00 Tar något möte med tjejerna på kontoret
17.00 En vän kommer förbi och vill ta en promenad alt en kaffe med en vän eller någon på kontoret eller något möte eller så har det varit supermycket att göra och jag får jobba ikapp något från dagen alt maila med leverantörerna i Kina om det är något akut eller om jag just fått samples och måste notera, brukar i alla fall inte kunna gå hem eller känna att det är värt =)
18.00 Hemåt
19.00 Äta middag
20.00-23.00 Röja runt hemma (om jag inte är ute på events eller någon middag, tränar eller annat) Fixa det som måste fixas, pilla lite på telefonen, titta tv, sitta lite i soffan om jag har tid, öppna paket som kommit hem (kan vara kläder jag ska fota) umgås med J, ringas med vänner/familj, eventuellt städa, organisera dagen efter.
23.00 Oftast sova.

2 reaktioner på “WHAT MY DAYS LOOK LIKE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.