FASHIONWEEK, LUNCH, DERBY, SUN

Ja men vilken helg och vilken jäkla måndag!! Solen har skinit på oss hela helgen och även idag. Så glad för det! I helgen har jag firat Shararehs födelsedag, spelat skivor i Tuna, badat, åkt båt, myst, varit på födelsedagsmiddag för J’s pappa & bror och somnat innan tio. Lyx! Vilken panghelg. Och så vips så var det måndag och den inledde jag tillsammans med massa andra i branschen på Zalandos lilla krypin nu under Modeveckan. Dom bjöd på frulle och skönt häng!

Var och såg öppningen på modeveckan, det var ingen mindre än Ida Sjöstedt som kickade igång allt. Det var verkligen en bra visning, varenda visning jag varit på med henne har leverarat, mina prinsessdrömmar går verkligen i uppfyllelse varje gång haha. Efter det såg vi Stylein och nu smet jag ifrån Berns och jobbar på kontoret, vi flyttar ju om precis två veckor så jag känner att jag inte riktigt har tid att gå på alla visningar dessa dagar. Måste få lite annat gjort med =) Så mycket att göra tills jag flyttar men det känns ändå bra allting, jag känner ändå att jag är här och inte redan i NY mentalt. Det är bra, vill inte stressa bort dessa två veckor.

Förresten, har ni läst denna artikeln? Tyckte den var SÅ bra och vill att ni alla ska läsa den. Nu ska jag återgå till mailen och om några timmar ska jag möta upp J på Nytorget 6 (min nya favoritrestaurang) Vi åt där förra måndagen med, kanske ska bli en liten måndagstradition? Efter vi har ätit ska vi på dagens derby, Djurgården-Hammarby, ASKUL känner jag och har längtat sedan i morse. Aspepp!

PUSS.

4 reaktioner på “FASHIONWEEK, LUNCH, DERBY, SUN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.