STANLEY TUESDAY

Då var det tisdag efter superhektisk måndag! Känns dock bra med tisdag. Det är en riktig pangdag idag! Vaknade upp och tog en kopp kaffe, gjorde mig redo för dagen och sedan åkte jag in till Östermalmstorg till Never Denims pressfrukost på Sannas. Supermysigt och jag tror nog att frukostevents är min favorit. Vi fick alla med oss ett par fina jeans hem, ska visa er sen.

Nu sitter jag på kontoret, har precis varit på Molino och plockat lite kläder till dagens/kvällens festligheter. En tisdag undrar ni säkert nu? J’s bästa vän spelar också hockey men i Chicago och vann Stanley Cup i år så idag är det dags att fira bucklan. Ska bli roligt! Vi ska ses rätt tidigt och jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig men det löste Molino Pr och Make Way åt mig!

Nu ska jag göra typ tusen ärenden och packa ordrar os.v os.v…. These days alltså. Yeeeez… Men jag ska försöka njuta mitt i all stress så jag inte kommer till NY och har glömt att njuta av Sverige <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.