WHEN WRITING THE STORY OF YOUR LIFE, DON’T LET ANYONE ELSE HOLD THE PEN

Alltså okej, dessa jeansen från Zara. Alla ni som vill ha ett rumplyft, go getem! HÄR hittar ni dom. Riktigt bra pris med så här har ni ett kap brudar! Jag bär strl 32 vilket aldrig brukar finnas och jag tvekade på att ta dessa då dom är supertighta men man ska ju tydligen köpa små jeans och mina känns klockrena nu.

Jag valde att matcha dom med en vanlig vit tisha från Hunkydory och klackar från River Island.

// Nu sitter jag på Lifestyle Agency och knappar på datorn. Spårar mitt paket till fabriken i Hongkong (blivit besatt) och ska jobba undan lite. Hur galet är det inte att jag skickade paketet igår eftermiddag från Stockholm och det är redan i Hongkong? Mäktigt. Hur som helst, det var en lugn kväll igår. Började följa en ny serie, Empire, verkar SÅ bra. Har ni sett den? Vaknade av mig själv tidigt i morse och har sedan dess jobbat, ätit lunch med J på Voltaire. Det är verkligen mitt tips till er som bor i Stockholm (och till er som ska hit) det ligger i Åhléns-huset, nyttigt och superfräscht. Nu ska jag fortsätta jobba av här på kontoret, Lifestyle Agency for the win. Blir gå glad av att sitta här!

Längtar tills jag är klar på kontoret iof, det där med att det regnar och man har börjat följa en serie…. =)

Foto: Sara Che

2 reaktioner på “WHEN WRITING THE STORY OF YOUR LIFE, DON’T LET ANYONE ELSE HOLD THE PEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.